Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2014 10:44:29 - wiesser

pokračování krize strany

Pan Fiala je akademik,ale nemyslíte, že jako předseda postrádá charisma? Nebo jak si vysvětlujete, že i 3 měsíce ke kongresu se pro ODS nic pozitivního nezměnilo? Vy jste jeden z mála, který má mé sympatie, pokud bych Vás ale chtěl znovu volit nemohu, protože jste člen ODS a ta mě dosud nepřesvědčila o tom, že si jej stejně jako v minulosti zaslouží. Druhá věc také je, že pokud se budete odchod členů snažit dohnat náborem nových, neobáváte se toho, co-kdo to bude?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.04.2014 22:53:37 - Miloš Vystrčil

Pěkně zdravím.

Jsou lidé, kteří si svoji autoritu a chcete-li také charisma vytvářejí postupně svými promyšlenými výstupy, pokorným využíváním svého intelektu a odváděnou prací nikoliv líbivými vystoupeními nebo někdy málem hereckými etudami a laciným populismem.

Právě za takový typ člověka pana profesora Fialu považuji. Jeho kvalita se bude projevovat postupně, možná trochu pomaleji, ale trvale a bude mít skutečnou hodnotu.

Obdobně, věřím, se bude navracet ODS nazpět ke své bývalé autoritě a snad i důvěryhodnosti. Půjde to pomalu krok za krokem a budeme si vše muset trpělivě odpracovat. Existují strany a lidé, kteří si náš návrat nepřejí. Nikdo z nich nám to neulehčí a naše chyby nám budou opakovaně předhazovány. S tím vším se budeme muset vypořádat.

Úbytek našich členů považuji z větší části za zdravou očistu, existenčně nás to nijak neohrožuje. Máme stejně členů jako v roce 1991 cca 18 000. Nemusíme nic rychle dohánět. Vše, věřím, půjde postupně. Ani při získávání nových členů nám nesmí chybět trpělivost.