Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.02.2016 3:22:19 - sluníčkář

Změna vlády ještě 5 minut před 12tou

Dobrý den. Situací do které nás žene současná vláda nejsem znepokojen jen já ale jistě i absolutní většina obyvatelstva ČR. Volby jsou ale až v roce 2017 jak jste správně podotkl při jedné vaší odpovědi na podobný dotaz. Namísto věcné reakce z parlamentních kruhů jsme se dočkali jen nesmyslného překrucování vaší odpovědi a nadále je vládnuto proti vůli voličů. Nečasova vláda padla (zjednodušuji) kvůli kabelce pro jeho tehdejší milenku, ale teď skutečně musíme nečinně čekat a sledovat ireversibilní destrukci naší země domácími a bruselskými pseudopolitiky?
Ano, jsem sluníčkář a přeji si aby se tomuto označení dostalo jeho původního významu.
Děkuji za eventuální odpověď a přeji vám hodně zdraví a síly kterou zatím úspěšně prokazujete v reakcích na útoky vašich slaboduchých oponentů.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.02.2016 14:30:51 - Ing. Miloš Zeman
Nevím, jaký byl původní význam slova sluníčkář, nynější význam jednoznačně znamená podporu pro migrační politiky Evropské unie včetně povinných kvót a relokačních mechanismů. Co se týče voleb, nezapomeňte, že ještě tento rok proběhnou krajské volby a nespokojenost s vládní politikou se dá vyjádřit i hlasováním v krajských volbách.