Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.02.2016 16:14:28 - AlenkazOrlové

Vážený pane Babiš.

Ani si neumíte představit,jak jsem ráda,že jste to uveřejnil.Říká to p.prezident,říkají to jiní vzdělaní lidé,přidal jste se veřejně vy.Je třeba do toho bušit,ať jsou ty rány slyšet až u Merkelové.Ona neřídí Německo,ona řídí Evropu!Žádná Merkelová,žádné Turecko!
A ještě jednu prosbu.Nevím, komu se to podaří,prosadit,ale co nejrychleji se připojit ke Slovákům a Maďarům proti kvótám,my tu ten černý mrak nechceme.
P.S Jediné,s čím s vámi nesouhlasím je NATO!
mějte se hezky.Bernatíková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2016 14:35:29 - Andrej Babiš
Zdravím Alenko! Evropa situaci nezvládá! Myslím si, že řešením uprchlické krize je postavit záchytná centra pro uprchlíky, která mají být právě v Turecku, Evropa má kontrolovat, jak Turecko nakládá s finančními prostředky, které Turecku dáváme na řešení uprchlické krize. S Tureckem může být jedna jediná akceptovaná dohoda! Buď využijete peníze na záchytná centra, zastavíte pašeráky a přiliv uprchlíků nebo nedostanete ani jednu korunu! Je to pro mě podcenění celé situace a nedostatek tvrdé diplomacie evropských států, které dovolují Turecku posílát do Evropy uprchlíky. Vždyť musíme tvrdě zakročit proti pašerákům lidí, zavřít vnější hranice Evropské unie a hlídkovat ve Středozemním moři. AB Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE