Paroubkovi se stěhují do Teplic. Uklízejte po psovi, vzkazuje Kubera

16.01.2011 14:25

Je to jasné, expředseda ČSSD se stěhuje definitivně do Teplic . A teplický primátor, senátor Jaroslav Kubera (ODS) už obdržel v té souvislosti soustrastné esemesky. Sám z toho ale trauma nemá, pokud bude Paroubek uklízet po psovi, prý na tom vydělají Teplice i Paroubek.

Paroubkovi se stěhují do Teplic. Uklízejte po psovi, vzkazuje Kubera

"No dostal jsem soustrastné esemesky od socanů, od jeho nepřátel," potvrdil Kubera ParlamentnímListům.cz.

„Ale já z toho žádné trauma nemám, my na něj dostaneme pár žbrdlíků, jemu to také prospěje, protože bude mít větší náhrady, když bude jezdit do sněmovny. Hlavně aby uklízel po psovi," dodala hlava města.

Paroubek nebude platit za odpadky

Pak ale pokračoval výčtem všeho, co Paroubek přestěhováním získá. „Nebude platit za odpadky, to má zadarmo na rozdíl od Prahy. Nebude platit třicet procent ze vstupného, to už se tady léta neplatí. Bude mít levnější kafe, protože nevybíráme peníze za předzahrádky, nebude platit lázeňský poplatek, i ten už se neplatí. A když vydrží, tak až mu bude sedmdesát, bude mít zadarmo trolejbus," sumarizoval Kubera.

Navíc teplický primátor Paroubkovo stěhování bere jako vizitku kvality.

„Když už se sem stěhuje, tak to tu musí být bezvadné, jinak by se jistě přestěhoval třeba do Ústí nad Labem, nebo jinam, kde to ti socialisti dělají správně, kde mají třeba dvě miliardy dluhů a tak," míní Kubera. A že si domovská strana „kopla" do svého expředsedy nezvolením jeho spojence Petra Bendy do čela ústecké organizace?

„Já jsem z ODS a mně je to fakt úplně jedno. A i když komentuju skoro všechno, tohle komentovat nebudu," uzavřel Kubera.

Pád Petra Bendy ZDE
SLEDUJEME téma
volba předsedy ČSSD

Jen tak se nedám

Sám Paroubek se pro přestěhování z Prahy do Teplic rozhodl poté, co se v sobotu na konferenci ČSSD v Ústeckém kraji tamější dosavadní předseda Petr Benda rozhodl neobhajovat svou funkci.

"Petr Benda už nechtěl - po štvanici, kterou na něj v uplynulých měsících a letech organizovali zkorumpovaní novináři typu Ovčáčka a Machové - znovu kandidovat," komentoval rozhodnutí svého „druha ve zbrani" Paroubek.

„Je potřeba říci, že těmto novinářům ochotně dodávali "informace" o Petru Bendovi křiváci typu Jaroslava Foldyny nebo Arno Fišery. Ti, kdo stojí za jmenovanými novináři, chtěli docílit odchodu Petra Bendy z funkce předsedy tak, abych časem z Ústeckého kraje musel politicky odejít i já," dodal Paroubek.

"Budu na to reagovat jediným možným způsobem: V příštích několika týdnech přesunu své trvalé bydliště do Teplic, abych dal najevo, že i v budoucnu počítám s tím, že se budu politicky v Ústeckém kraji angažovat," uzavřel expředseda ČSSD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ondřej Vaněk

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…