Asociace nezávislých divadel: Předvolební debata na téma nezávislá kultura

05.09.2020 21:20

V pondělí 14. září 2020 od 16:00 se uskuteční v brněnském divadle BuranTeatr předvolební debata kandidátů do zastupitelstva Jihomoravského kraje. Tématem debaty bude kultura, zejména ta nezávislá.

Asociace nezávislých divadel: Předvolební debata na téma nezávislá kultura
Foto: andcr.cz
Popisek: Asociace nezávislých divadel ČR - logo

Diskutovat se bude o financování nezávislé kultury, o roli nezávislé kultury pro společnost a o prioritách jednotlivých politických stran a hnutí v oblasti kultury. Cílem debaty je zjistit postoje jednotlivých kandidujících v této oblasti.

Debatu připravila Asociace nezávislých divadel ČR ve spolupráci s Unií zaměstnavatelských svazů a spolkem Brno kulturní. Moderovat ji bude prezident Unie zaměstnavatelských svazů Jiří Horecký a moderátorka České televize Johana Šulcová. Vstup na debatu je pro veřejnost zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Cyklistická sezóna začíná

10:04 Policie ČR: Cyklistická sezóna začíná

Při dopravních nehodách zemřelo v loňském roce 39 cyklistů. 72% z usmrcených cyklistů nepovažovalo z…