Finanční správa: Podatelny finančních úřadů budou od 22. března otevřené každý všední den

05.03.2021 16:09

Termín pro odevzdání daňového přiznání k dani z příjmů je 1. dubna. Finanční správa doporučuje pro jeho odevzdání využít elektronické způsoby, ale zároveň se připravuje i na osobní podání přímo na úřadech. Aby se na úřadech nevytvářely fronty, prodlouží se provozní doba podatelen, které budou otevřené každý všední den od 8:00 do 17:00 hodin, a to od 22. března 2021 do 1. dubna 2021.

Finanční správa: Podatelny finančních úřadů budou od 22. března otevřené každý všední den
Foto: financnisprava.cz
Popisek: Finanční správa ČR - logo

Vzhledem k epidemiologické situaci musela Finanční správa přistoupit k tomu, že pracoviště v tzv. optimalizovaném režimu 2+2 budou do odvolání uzavřena. Přehled těchto územních pracovišť naleznete na webových stránkách Finanční správy ZDE.

Anketa

Má vláda Andreje Babiše dovládnout do voleb?

85%
15%
hlasovalo: 20036 lidí

„Každoročně pořádáme i výjezdy do obcí, kdy zaměstnanci finančních úřadů přijímali a pomáhali lidem s vyplňováním přiznání i v menších obcích, kde nejsou naše úřady. V letošním roce musíme výjezdy do obcí zrušit, a to s ohledem na současná opatření a snahu minimalizovat osobní kontakty,“ uvádí generální ředitelka Finanční správy Tatjana Richterová.

Finanční správa využívá aktivně k informování veřejnosti i své webové stránky (ZDE) a sociální sítě. Během března uspořádá pro veřejnost i online poradnu na Facebooku. Tímto způsobem veřejnosti poskytne základní informace vztahující se k dani z příjmů a zodpoví dotazy ohledně termínu a způsobů odevzdání.

Finanční správa nabízí veřejnosti další možnosti, jak odevzdat přiznání a přitom omezit osobní kontakty na minimum. Na všech územních pracovištích (mimo pracovišť v režimu 2+2) jsou umístěny tzv. sběrné boxy, do kterých je možné přiznání odevzdat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.