Letiště Praha: Pusťte si hasiče domů. Online exkurze pokračují

14.04.2021 14:48

Co se děje na letišti, můžete sledovat z pohodlí vašeho obýváku. Po velkém úspěchu pilotního dílu Letiště Praha pokračuje v online exkurzích, tentokrát u letištních hasičů a jejich techniky. Živý přenos bude opět dostupný na letištním Facebooku a YouTube kanálu již ve středu 14. dubna 2021 a pro všechny diváky je zdarma.

Letiště Praha: Pusťte si hasiče domů. Online exkurze pokračují
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Exkluzivní pohled do zákulisí letištních hasičů startuje v pět hodin odpoledne. Průvodce diváky přivítá v hasičárně a představí celou Hasičskou záchrannou stanici Letiště Praha, která patří k nejmodernějším v republice.

„Diváci se mohou dozvědět, jak vlastně vypadá zázemí pro hasiče a co dělají, pokud zrovna neprobíhá žádný zásah. Průvodce exkurzí také odpoví na otázky, zdali mají k dispozici moderní posilovnu, nebo dokonce hřiště na floorball,“ říká k druhému dílu online projektu Marcela Tučníková, manažerka externí komunikace a marketingu Letiště Praha.

Letištní hasiči také ukáží, jak vypadá jejich tréninkové zázemí a k čemu slouží speciální výcvikový polygon, který se nachází ve sklepení hasičské stanice. Online návštěvníci se dostanou do garáží a prohlédnou si rovněž moderní a unikátní techniku, se kterou se na letišti pracuje. Průvodce exkurzí jim také nabídne pohled do nejzajímavějších vozidel, včetně letištní hvězdy, zásahové speciálu Rosenbauer Panther. Následovat bude opět projížďka po areálu letiště. Diváci uvidí, co všechno toto vozidlo dovede, a přímo z kokpitu budou moci sledovat ukázku cvičného zásahu na letištní ploše.

Do přenosu se diváci mohou zapojit přímo. V průběhu online vysílání mohou posílat dotazy skrze obě vysílací platformy. Celý stream zůstane dostupný ke zpětnému zhlédnutí pouze následujících 48 hodin.

Druhý díl si diváci mohou pustit již 14. dubna 2021 od 17:00 hodin na odkazu ZDE, kde budou vysílány postupně i další díly.

Pro informace o dalších online exkurzích ze zákulisí letiště a termínech doporučujeme sledovat oficiální profily pražského letiště na sociálních sítích Facebook a Instagram.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…