„Nová“ BUDVARKA je umístěna přímo v budově pivovaru v prostorách, ve kterých od roku 1996 fungovala velmi dobře známá pivnice Budvar. „Po více než 20 letech jsme přistoupili k zásadní změně designu i celkového pojetí našich značkových restaurací. Cílem bylo vytvořit moderní koncept pro náročného hosta a zároveň zachovat prvky tradiční pivnice, kde si můžete vychutnat prémiovou značku Budweiser Budvar,“ říká Ing. Robert Chrt, obchodní ředitel Budějovického Budvaru.
BUDVARKA v areálu pivovaru je již druhou značkovou restaurací nového konceptu. První „nová“ BUDVARKA byla otevřena již počátkem března v centru Českých Budějovic a navíc byla zahájena příprava několika dalších BUDVAREK. „Během dvou let chceme BUDVARKY otevřít ve všech krajských městech a později i v dalších vhodných lokalitách,“ dodává Robert Chrt. Hosté najdou v každé „nové“ BUDVARCE dokonale ošetřené čepované pivo, jedinečnou českou gastronomii, profesionální a kvalitní servis a nadčasové prostředí moderní a zároveň tradiční pivnice. „Věříme, že restaurace BUDVARKA získají oblibu u příslušníků mladší generace. Dobře se v nich určitě budou cítit i milovníci klasických pivnic,“ uzavírá Robert Chrt.
Design a technické řešení interiéru restaurace BUDVARKA
BUDVARKA představuje moderní řetězec restaurací se silnou vizuální přítomností značky Budweiser Budvar. Je to prostor, ve kterém by se lidé měli cítit příjemně a uvolněně. Proto je důležitou složkou navrženého konceptu také optimismus s prvky humoru. Flexibilní interiér je možné aplikovat v různých typech prostorů od historických po moderní. Z praktického pohledu je velmi důležitá jednoduchost montáže navrženého mobiliáře.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva