ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

30.04.2024 7:02 | Tisková zpráva

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož důsledku společnost CE FMCG, a. s., má získat možnost výlučně kontrolovat společnost FRUTA Podivín, a. s. Ke spojení soutěžitelů dochází zejména v oblastech výroby marmelád, džemů, povidel či kojenecké výživy na ovocném a zeleninovém základě.

ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil
Foto: ÚOHS
Popisek: ÚOHS

Společnost CE FMCG je součástí podnikatelské skupiny kontrolované společností CE Industries, a. s., která působí v České republice například v oblastech výroby spotřební chemie a čisticích prostředků pro profesionální využití i pro domácnosti, výroby cereálních nápojů, kakaa a mletých obilovin nebo výroby sladidla z kořene čekanky, distribuce a prodeje výrobků zdravé výživy a provozování e-shopu.

Společnost FRUTA je aktivní především v oblasti výroby marmelád, džemů, povidel a kojenecké výživy na ovocném a zeleninovém základě.

Úřad zjistil, že spojení nebude mít za následek podstatné narušení hospodářské soutěže, a proto spojení soutěžitelů povolil. Rozhodnutí Úřadu již nabylo právní moci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Policejní kynologové obsadili přední příčky na MČR IGP

22:04 Policie ČR: Policejní kynologové obsadili přední příčky na MČR IGP

Svým umístěním si zajistili postup na mistrovství světa!