Co na tohle řekne Fiala? Pavel Novotný jako Satan. Chtěl to ukázat jehovistům

11.11.2020 19:58

Starosta Pavel Novotný (ODS) se rozhodl zareagovat na pondělní návštěvu svědků Jehovových na radnici v Praze-Řeporyjích. Ve středu se za nimi osobně vydal v satanistickém převleku, aby jim předal otevřený dopis, informoval na svém facebooku.

Co na tohle řekne Fiala? Pavel Novotný jako Satan. Chtěl to ukázat jehovistům
Foto: Repro Youtube
Popisek: Pavel Novotný

Anketa

Bude Petr Fiala po volbách premiérem?

14%
86%
hlasovalo: 62994 lidí
Řeporyjského starostu velmi rozčílilo, že se jehovisté vydali na radnici během nouzového stavu a navíc tři hodiny po hodině určené pro veřejnost, aby mu předali výtisky jehovistického časopisu. 

„Vlezli na radnici přes zákaz vycházení, mimo výjimku, v neúředních hodinách, kdy i místní zavolají předem a vědí, že vyhovíme. Přestože na radnici probíhal v soukromých prostorách starosty satanistický obřad, radnice nezvané hosty obsloužila, převzala jejich debilní časopisy pro zastupitele a dopisy pro každého z nich (vše o hovnu)...,“ shrnul starosta návštěvu svědků Jehovových.

Vydal se proto osobně této náboženské společnosti předat svůj otevřený dopis a učinil tak v satanistickém převleku. Měl to však o poznání složitější než jehovisté na radnici v Řeporyjích. „No, dobýval jsem se hodinu, nakonec jsem doručoval ‚s městskou policií‘, chodil jsem okolo modlitebny, přes ploty musel lézt, neuvěřitelné, přitom jsem se choval slušně, půl hodiny stál u branky jako kokot. Nerozumím,“ uvedl řeporyjský starosta.

Otevřený dopis se mu nakonec doručit podařilo a na základě jeho obsahu nyní starosta věří, že se svědci Jehovovi na radnici v pražských Řeporyjích už neukážou.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Z utečeneckých táborů rakve za covidu nevynášely. Profesor Žaloudík rozkrývá proč

21:45 Z utečeneckých táborů rakve za covidu nevynášely. Profesor Žaloudík rozkrývá proč

V posledních letech důvěra v lékaře u části české populace značně utrpěla. Kvůli covidu se podle býv…