Pozor, sprostá slova: Jan Hrušínský nadával, že mu zavřeli divadlo. A teď se rozčílí ještě víc

10.03.2020 13:14

Herec a principál Jan Hrušínský vzbudil svou reakcí na oznámení o zákazu akcí pro více než 100 lidí pozornost nejen médií. Všimli si ho i na sociálních sítích. A o sprosté slovo nebyla nouze.

Pozor, sprostá slova: Jan Hrušínský nadával, že mu zavřeli divadlo. A teď se rozčílí ještě víc
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Hrušínský

Jak jsme již psali, opatření proti šíření koronaviru se hrubě nelíbí principálu Divadla Na Jezerce Janu Hrušínskému, který nařkl premiéra Andreje Babiše, že opatření povedou k likvidaci divadla. „Kdo už konečně pošle do karantény všechny Bureše a Falmery, Zemany a Klause, všechny prodejné Marky Prchaly, schopné udělat pro prachy a pocit moci cokoli?!!!!!“ rozčiloval se principál.

Petr Kolář z Mladé Fronty DNES ironicky pogratuloval vrchnímu marketérovi Andreje Babiše Marku Prchalovi. „No vida, tak ve skutečnosti jde o likvidaci Divadla na Jezerce... Ďábelský plán, Marku Prchale!“ okomentoval Hrušínského stížnost, že opatření přivede Divadlo Na Jezerce na buben.

Anketa

Poslankyně SPD Maříková srovnala migranty s cizími druhy zvířat a rostlin. Za to jí hrozí stíhání policií. Co vy na to?

hlasovalo: 31615 lidí
Přidal se také právník Tomáš Tyl. „Aaaaaaaaaaaaaa! Likvidace odbojáře proti režimu, z něhož sosá dotace! Ne, omlouvám se, já fakt nemůžu... Ten člověk je neskutečnej!“ neskrýval své pobavení.

Obrátil se na jistého Jiřího Vaníčka: „Ty jsi projel Čínu, vykládal jsi mi o tamních nechutných zvycích (smrkání, plivání...), nemůžeš (moc prosím!) svému příteli vysvětlit, že po jeho byznysu fakt Babiš nejde? Ostatně, on je Babiš dost špatnej herec; i bez divadla a bez zkoušek a nápovědy nic moc. Leda jako komik. Nevím, že by chtěl Agrofert převzít Divadlo Na Jezerce, ale už by fakt měl panu Hrušínskému někdo vysvětlit, že je mu 64 let, a tudíž i on spadá do rizikové skupiny. Ovšem, já hlasuji pro to, aby zavření divadla a finanční výpadek kompenzoval solidárním divadelním zájezdem do Číny. Takový Saturnin může být pěkný i v čínštině...“

Kdo naopak nešel daleko pro sprosté slovo, byl entomolog Martin Konvička. „Další s prominutím čůůů*ááák s ‚chřipečkou‘,“ ulevil si. „Nebýt toho trápení pro tolik lidí, byl bych vlastně rád – neb tahle patálie dokonale odhaluje všechny Moláčky, Hrušínské, Fendrychy, a jak se všichni jmenují. Jsou TAK NEOMYLNĚ na špatné straně, že… žádný biologický experimentální materiál se nikdy nechoval tak předvídatelně,“ doplnil ještě Konvička.

Na Twitteru se pak Hrušínskému posmíval bývalý člen ODS a glosátor Petr Paulczyňski. „Mladej Hrušínský to odhalil. Celej coronavirus je spiknutím proti jeho pokrokovýmu divadlu,“ rýpl si.

A Josef Provazník „odhalil“, že Andrej Babiš nejde jen po principálu divadla: „Houby koronavirus. Od začátku je to kampaň proti Divadlu Na Jezerce. Babiš jde po Hrušínském! Ale ještě mnohem horší je, že právě v těchto dnech probíhá Jeden svět na školách Člověka v tísni. Takže jde Babiš i po Pánkovi! A samo po těch chudácích dítkách, které přijdou o supr čupr nalejvárnu...

A jelikož se zrušil i blížící se Febiofest, tak jde Babiš i po Ferko Feničovi. Jak tohle skončí? Přejmenováním Letiště Václava Havla? Nebo snad... božínku... zákazem Prague Pride? Ještě, že ten je tak daleko... uf.“

Ani Barbora Koukalová ze serveru Expres.cz Hrušínského nešetřila a prohlásila: „On je opravdu, opravdu, debil.“

A svou trochu do mlýna přinesl i herní vývojář Daniel Vávra: „Bože, ty to vidíš. Babiš zneužívá koronavirus, aby zničil Hrušínského divadlo. 1 500 lajků (část z toho je nasraná). A když si z téhle naprosto nezodpovědné arogantní tuposti někdo udělá prdel (viz druhý příspěvek), tak to většina slunečních lidí nepochopí. Nepoužívám moc slovo libtardi, ale tady to jinak nejde.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: kas

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …