Protokolář Forejt měl mrtvici, leží v nemocnici

02.03.2021 13:13

Někdejší protokolář Pražského hradu Jindřich Forejt byl převezn do nemocnice poté, co prodělal mrtvici. Píše to server iDnes.cz s odvoláním na Blesk. Forejtovi je 43 let.

Protokolář Forejt měl mrtvici, leží v nemocnici
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý šéf hradního protokolu Jindřich Forejt

Forejt před nedávnem prodělal covid-19, minulý týden si pak měl nechat dělat test na protilátky. Již tehdy si stěžoval na brnění ruky. Podle zdroje Blesku byl do nemocnice převezen dnes. „Postihla ho mrtvice a zřejmě i krvácení do mozku,“ uvádí zdroj.

Jindřich Forejt působil jako protokolář na Pražském hradě 14 let, od roku 2002 do roku 2016. Tehdy odešel z osobních a zdravotních důvodů, a to poté, co se objevilo kompromitující video. V něm měl Forejt užívat tvrdé drogy. Záběry a jejich autentičnost se však nepodařily ověřit. 

Od února 2017 působil Forejt v Institutu Václava Klause. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID-19

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…