Trump: Čeho se Biden dotkne, promění se v h*vno

02.05.2024 9:14

Americká předvolební kampaň nabírá v USA na obrátkách. Republikánský kandidát Donald Trump, který na jedné straně sedí před soudem kvůli několika kauzám, na straně druhé hází slovní granáty. Na účet úřadujícího prezidenta Joea Bidena Trump prohlásil, že cokoliv, čeho se tento prezident dotkne, promění v „ho*no“.

Trump: Čeho se Biden dotkne, promění se v h*vno
Foto: Screen X Trump War Room
Popisek: Donald Trump pronesl další projev

Pamatujete si z dětství starou řeckou báji o králi Midasovi? Podle pověstí si přál, aby se všechno, čeho se dotkne, proměnilo ve zlato. Aby se stal nezměrně bohatým.

Republikánský kandidát na prezidenta Donald Trump na konto stávajícího prezidenta USA Joea Bidena prohlásil, že všechno, čeho se dotkne, promění v exkrement čili v „ho*no“.

„Každá věc, které se dotkne, se změní na ho*no,“ řekl Trump o Bidenovi v projevu ve Freelandu v Michiganu, který byl proložen sprostými výrazy o jeho obviněních z trestného činu, jeho porážce ve volbách v roce 2020 a jeho odhodlání vyhrát znovuzvolení v listopadu.

Trump je prvním bývalým americkým prezidentem, který čelí obvinění z trestného činu.

Exprezident a jeho příznivci však doufají, že využijí pozornost médií kolem procesu, aby podnítili k volbám svou voličskou základnu, a prosadili své poselství, že demokraté ničí zemi nedbalostí na zabezpečení hranic a zpackáním péče o ekonomiku.

„Joe Biden selhal na hranici. Joe Biden neuspěl v boji s inflací. Neuspěl ve snaze snížit ceny plynu. Selhal ve všem. Včetně Afghánistánu,“ hřímal Trump.

Biden podle něj není dobrý ani v politických krocích, ani v péči o ekonomiku, ani ve válčení.

 

 

Před a po každém soudním jednání Trump oslovoval novináře venku a vyprávěl o svých právních problémech, ekonomice USA, narozeninách své manželky a „mrazivé“ teplotě uvnitř soudní síně.

S králem Midasem to nedopadlo dobře. Brzy zjistil, že čelí smrti hladem. Joe Biden zatím podle průzkumů bude v listopadových volbách možná čelit porážce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Miloš Polák

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Na Fialu to platí taky-akorát je to řidší... , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseF.L.Hek , 02.05.2024 11:38:42

|  7 |  0

Další články z rubriky

Ukazoval s Černochovou „zákaz Slovákům“, teď se Naď chlubí národním dresem. Lidé mu napsali své

4:46 Ukazoval s Černochovou „zákaz Slovákům“, teď se Naď chlubí národním dresem. Lidé mu napsali své

„Fotit se s cedulkou ‚Slovákům vstup zakázán‘ a potom se předvádět ve slovenském dresu může jen čist…