České Budějovice: Nejhezčí vánoční strom v republice bude stát na náměstí do 14. ledna

04.01.2021 12:59

Nejkrásnější vánoční strom v České republice, který získal v anketě čtenářů už počtvrté nejvíc hlasů, bude z náměstí Přemysla Otakara II. odvezen ve čtvrtek 14. ledna 2021 dopoledne.

České Budějovice: Nejhezčí vánoční strom v republice bude stát na náměstí do 14. ledna
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Čtyřikrát za sebou dokázal „náš“ strom vyhrát, tak to samozřejmě příští rok zkusíme znovu. V žádné anketě, pokud vím, ještě nikdy nevyhrál čtyřikrát ze sebou vánoční strom v jednom městě a nám se to povedlo. Velmi si toho vážím a děkuji ještě jednou všem hlasujícím. Zpravidla se strom z náměstí odváží začátkem ledna po Třech králích, ale v roce 2021 uděláme výjimku a necháme ho stát na místě až do 14. ledna,“ říká primátor Jiří Svoboda.

strom

Poté strom, během dopoledne mezi osmou a desátou hodinou, pracovníci společnosti Lesy a rybníky města ČB na místě částečně rozřežou a odvezou do manipulačního skladu. Jeho podstatná část nakonec poputuje do dřevozpracujího závodu, stejně jako každý rok.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…