Aliance za nezávislost ČR: Kompletní kandidátka proti přijetí eura

22.04.2024 23:08 | Tisková zpráva

Naši kandidáti jsou velmi stateční a charakterní lidé, prověření časem a životem.

Aliance za nezávislost ČR: Kompletní kandidátka proti přijetí eura
Foto: aliancens.cz
Popisek: Aliance národních sil - logo

Přehled všech 28 kandidátů a stručné medailony:

1. Generálmajor v. v. Ing. Hynek Blaško
Hynek Blaško 38 let svého života věnoval armádě. Prošel všemi funkcemi od velitele čety až po velitele Společných sil Armády České republiky, tedy od poručíka až po generálmajora. Po ukončení vojenské kariéry se začal aktivně věnovat politickému životu.

2. RNDr. Jan Sedláček
Jan Sedláček je přírodovědec (krajinný ekolog) a místopředseda Národní demokracie. Vystudoval obor Péče o životní prostředí a Biologie ekosystémů na Přírodovědecké fakultě Jihočeské univerzity.

3. PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.
Vladimíra Vítová absolvovala Univerzitu Karlovu v Praze, obor žurnalistika a politologie. Od roku 2003 je předsedkyní spolku České mírové fórum a v roce 2018 se stala i předsedkyní vlasteneckého politického hnutí Aliance národních sil.

Anketa

Jste rádi, že v USA prošel balík pomoci pro Ukrajinu?

6%
92%
hlasovalo: 22264 lidí

4. Mgr. Petr Hannig
Petr Hannig je bývalý oficiální prezidentský kandidát (2018), předseda strany ROZUMNÍ. Původním povoláním umělecký kovář, hudební producent, skladatel, objevitel Lucie Bílé, Jakuba Smolíka, Zdeňka Izera a dalších hvězd show byznysu. Hovoří pěti světovými jazyky.

5. Mgr. Tomáš Vandas
Tomáš Vandas je zastupitel města Bíliny a předseda Dělnické strany strany sociální spravedlnosti. Absolvent magisterského oboru sociální a mediální komunikace na univerzitě v Praze.

6. Adam B. Bartoš
Adam B. Bartoš (narozen 1980) je vydavatel knih a od roku 2014 předseda politické strany Národní demokracie. V letech 2016-2017 trestně stíhán za své politické názory a politickou a vydavatelskou činnost.

7. JUDr. Miroslav Pindeš, Ph.D.
Miroslav Pindeš je český advokát a vysokoškolský pedagog, mj. odborník na mezinárodní právo a boj proti terorismu. Narodil se v roce 1961 ve slovenském Brezně. Již v mládí se ale přesunul na Moravu, kde vystudoval Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně.

8. Jiří Janeček
Jiří Janeček je český podnikatel, pivovarník, první místopředseda Hnutí PES a jedna z hlavních tváří boje živnostníků proti vládním nařízením v době Covid-19. Narodil se v roce 1973. Již od 18 let podniká, působí zejména v gastronomii a hoteliérství. V současné době je majitelem pivovaru Malý Janek v Jincích.

9. Prim. MUDr. Vladimír Kotek, Ph.D., MBA
Vladimír Kotek je český odborný lékař a soudní znalec pro urologii a klinickou onkologii. Vystudoval lékařskou fakultu Masarykovy univerzity v Brně – obor všeobecné lékařství (MUDr.) a chirurgie (Ph.D.). Kromě toho studoval také veřejné právo (MBA), zabýval se propojením zdravotnictví, ekonomie a práva.

10. PhDr. et Mgr. et Bc. Svatava Cekotová
Svatava Cekotová je odbornicí na sociální pedagogiku se zaměřením na výchovu opuštěných dětí v rámci pěstounské péče. Žije ve Zlíně, vychovala pět vlastních dětí, aktuálně je babičkou sedmi vnukům.

11. Ing. Vladimír Vaculík
Vladimír Vaculík je stavební inženýr, odborný poradce a znalec v oblasti nemovitostí. Žije v Uherském Brodu a je členem strany ROZUMNÍ. Vystudoval Vysoké učení technické v Brně, Fakulta stavební; ukončení studia proběhlo v roce 1989. V 90. letech pak absolvoval čtyřsemestrové specializační studium technického znalectví v oboru stavebnictví a ekonomiky.

12. Pavel Černocký
Pavel Černocký (narozen 1945) je český hudebník, diskžokej, manažer a politický komentátor. Je starším bratrem známé “Saxany” Petry Černocké. Studoval Vysokou školu zemědělskou v Praze, ale stále více jej to táhlo k hudbě.

13. Ing. Marek Vysocký
Marek Vysocký je zastupitel Moravskoslezského kraje a člen jeho výboru pro dopravu. Absolvoval elektrotechnickou fakultu ČVUT v Praze a celý život pracoval ve vývoji software či hardware.

14. Ing. Ivan Cícha
Ivan Cícha je odborník na stavebnictví a bytovou politiku a také člen předsednictva Národní demokracie. Od narození žije v Táboře. vystudoval ČVUT v Praze, fakultu stavební a je stavební inženýr s autorizací v oboru pozemní stavby.

15. Petr Rabas
Petr Rabas (narozen 1953) je známý český judista, dlouholetý trenér a vychovatel mladých sportovců. Žije v Karviné a je členem strany ROZUMNÍ. Judu se věnuje již od roku 1968, kde byl členem TJ Baník 1. máj Karviná a jeho extraligového družstva, několikrát se stal medailistou mistrovství ČSSR, ČSR a SR.

16. Ing. Miroslav Kelnar
Miroslav Kelnar je ekonom, odborník na mezinárodní obchod, protivládní aktivista, představitel Holešovské výzvy a člen Národní demokracie. Dlouhodobě působí v organizacích zahraničního obchodu, např. v 90. letech pracoval ve Škodaexportu.

17. Mgr. Jiří Štěpánek
Jiří Štěpánek (narozen 1972) je obchodní referent a člen Dělnické strany sociální spravedlnosti. Narodil se v Praze, ale nyní žije v Plzni. Absolvoval Střední průmyslovou školy dopravní (obor doprava – přeprava) a poté magisterský obor Sociální a mediální komunikace.

18. Václav Kupilík
Václav Kupilík je zaměstnancem v malé české obchodní společnosti a místopředsedou Aliance národních sil. Narodil se a celý život žije v Českých Budějovicích a miluje svůj rodný Jihočeský kraj.

19. Ing. Helena Ryšavá
Helena Ryšavá je ekonomka, moderátorka Svobodného vysílače, zastupitelka obce Planá a hasička. Nikdy nebyla členkou žádné strany. Má ekonomické vzdělání a roční školu pro moderátory a redaktory.

20. Mgr. Jiří Froněk
Jiří Froněk (narozen v Sokolově roku 1984) je členem Dělnické strany sociální spravedlnosti a dlouhodobým politickým aktivistou žijícím v Karlových Varech. Vystudoval na Západočeské univerzitě v Plzni obor právo, které je zároveň i jeho koníčkem.

21. Kamil Papežík
Kamil Papežík je stavební technik a člen hnutí Aliance národních sil. V současné době žije ve Frýdku-Místku. V 80. letech vystudoval Střední průmyslovou školu stavební ve Valašském Meziříčí. A své odbornosti se věnuje téměř celou dobu svého odborného života.

22. Blanka Čejková
Blanka Čejková je živnostnice (kadeřnice a manikérka) a matka dvou dospělých synů. (Nejen) pro ně si přeje klidnou a šťastnou budoucnost v prosperující vlasti.

23. Mgr. et Bc. Karel Světnička
Karel Světnička je právník, nezávislý publicista, komentátor Svobodného vysílače a předseda Moravské a Slezské pirátské strany, která nemá nic společného s Pirátskou stranou Ivana Bartoše, ale naopak je nezávislou, zemskou a antisorosovskou platformou založenou na původních myšlenkách švédských Pirátů.

24. Jiřina Niké Hájek, DiS.
Jiřina Niké Hájek je odbornicí na prevenci kriminality, pořadatelkou aktivit pro děti a mládež a členkou Dělnické strany sociální spravedlnosti. Vystudovala SPŠ strojní a VOŠ ekonomicko-právní v Praze.

25. Zdeněk Kocman
Zdeněk Kocman je trenér řecko-římského zápasu pro mládež, obyvatel Havlíčkova Brodu a člen Aliance národních sil. Životní motto, kterým se řídí v každé situaci, má od svých dvaceti let: “Vše co si dokážu představit a uvěřit tomu, je možné.”

26. Pavel Kostka
Pavel Kostka (narozen 1973) je strojník, člen Aliance národních sil, aktivní včelař a obyvatel vesničky Křesetice nedaleko Kutné Hory. Vystudoval střední odbornou školu v oboru “mechanik seřizovač pro obráběcí stroje a linky” s maturitou.

27. Michal Biegl
Michal Biegl je truhlář, strojní mechanik, modelář a předseda krajského klubu Aliance národních sil Hradec Králové. Narodil se a žije v Hradci Králové. Vystudoval Střední odborné učiliště strojní, obor strojní mechanik.

28. PhDr. Miroslav Sládek
Miroslav Sládek (narozen 1950) je český vlastenecký politik, poslanec v letech 1992-1998 a předseda Sdružení pro republiku – Republikánské strany Československa.

Pofrobnosti o jednotlivých kandidátech najdete ZDE.

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

  • ANS
  • Aliance národních sil - předsedkyně
  • mimo zastupitelskou funkci

 

Článek byl převzat z Profilu PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…