Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

25.04.2024 4:31 | Komentář

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premiér Fiala s celou „pětidemoliční vládou“, a hlavně ministr zahraničních věcí Jan Lipavský. To vše za masivní podpory českých veřejnoprávních, ale i soukromých médií, ovládaných pravicí a liberály.

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Válka je blíže, než se běžnému českému občanu zdá, protože vrcholní politici a jimi spřízněná média překrucují fakta! Vybírají si jen taková, která se jim hodí pro jejich válečnou a nenávistnou politiku vůči Ruské federaci. Realita a pravda o situaci ve válečném konfliktu na Ukrajině jsou jiné!

Český ministr zahraničních věcí Lipavský by měl být nazýván spíše lobbistou a tlampačem NATO. Je to nejhorší a nejzaprodanější český ministr zahraničí za dlouhá desetiletí našeho státu, který nese spolu se svojí stranou Piráti osobní zodpovědnost za tuto válečnickou a nenávistnou zahraniční politiku.

Anketa

Jste rádi, že v USA prošel balík pomoci pro Ukrajinu?

6%
92%
hlasovalo: 23353 lidí

Lipavského česká zahraniční politika utrpěla nedávno zásadní úder, když Mezinárodní soudní dvůr OSN v Haagu odmítl v lednu 2024 na návrh Ukrajiny uznat Ruskou federaci po dvou letech válečného konfliktu jako agresora vůči Ukrajině! Uvedený rozsudek Mezinárodního soudu OSN zcela zboural konstrukci české válečné zahraniční politiky a štvavé propagandy vůči Ruské federaci! O této skutečnosti, žel, česká média neinformují!

Je třeba zastavit válečné štváče! Jediní, kdo může zastavit tyto české válečné štváče a blížící se válku, jsou občané České republiky, které se zatím přes veškerou snahu a mediální masáže nepodařilo válečným štváčům získat ve velkém měřítku na svoji stranu. Přesto jich je dost! Nejbližším místem, kdy dostanou občané osobní možnost vyjádřit se k válečnické politice české vlády, jsou volby do Evropského parlamentu.

Občané, v zájmu České republiky, nevolte tyto válečné štváče a jejich strany, které je podporují. V zájmu svém, vašich mužů a žen, kteří budou mobilizováni do války, v zájmu vašich dětí!

My účastníci jednání upřednostňujeme diplomatická jednání, směřující k ukončení konfliktu! Jsme proti dalším dodávkám zbraní na Ukrajinu!

Dejme společně šanci míru!

Zástupci vlasteneckých stran a organizací Plzeňského kraje, účastnící se 4. společného zasedání v Plzni dne 23. 4. 2024
(Komunistická strana Čech a Moravy, Český svaz bojovníků za svobodu, Svaz protifašistických bojovníků)

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Koudelka (Trikolora): Tajemství Michaila Gorbačova

16:14 Koudelka (Trikolora): Tajemství Michaila Gorbačova

Recenze knihy Jánose Zolcera. Nakladatelství Slovart Praha 2023, ISBN 978-80-276-0579-8, 408 stran.