Konvalinka (ANO): I přes online způsob byl mezi dodavateli o prezentaci zájem

09.12.2020 9:15

Plán zakázek roku 2021 byl představen

Konvalinka (ANO): I přes online způsob byl mezi dodavateli o prezentaci zájem
Foto: MÚ Příbram
Popisek: Jan Konvalinka, starosta Příbrami

Odbor práva a veřejných zakázek uspořádal druhé setkání Meet the buyer, tedy představení plánu investičních zakázek roku 2021.

Setkání se s ohledem na aktuální epidemiologickou situaci uskutečnilo online. K přenosu se přihlásilo dvanáct potencionálních dodavatelů. Představeny byly zakázky přesahující částku 500 tisíc korun. „Cíle tohoto projektu jsou dva. Firmy si při zájmu o realizaci jednotlivých zakázek mohou lépe rozvrhnout činnost následujícího roku a na druhé straně město si s předstihem zajišťuje zájem dodavatelů. Těší nás, že i přes zvolený online způsob byl mezi dodavateli o prezentaci zájem,“ uvedl starosta města Jan Konvalinka. 

V prezentaci, kterou je možné prostudovat na webových stránkách města, bylo představeno více než 50 projektů, jejichž realizace je naplánována na rok 2021 a první část roku 2022. Na stejném odkazu je umístěna i samotná videoprezentace, stejně jako dotazník, který je možné vyplnit do pátku 11. prosince. Dotazník je pro město velmi důležitou zpětnou vazbou od potencionálních dodavatelů při dalších přípravách zakázek.

Prezentace a videoprezentace ZDE.

Dotazník ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Legislativní návrh přímo odmítáte a blokujete i směrem ke koaličním partnerům

12:12 Dostálová (ANO): Legislativní návrh přímo odmítáte a blokujete i směrem ke koaličním partnerům

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 23. května 2024 – interpelace ministra pro místní rozvoj B…