Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

26.04.2024 9:15 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání představitelů Evropské unie

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Mach

V podcastu Insider jsem mluvil mimo jiné o tom, jak vlivem byrokracie, regulací a politiky radikálně zelenorudých ideálů, které převládají v současné EU, podráží Evropa ekonomicky sama sobě nohy. Mezi příčinami je příklon k ideologickým směrům, jako genderismus nebo multikulturalismus, a intelektuální slabost elit, které nedokáží pochopit situaci. Výsledkem je rostoucí chudoba obyvatelstva, ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání.

Anketa

Jste rádi, že v USA prošel balík pomoci pro Ukrajinu?

6%
92%
hlasovalo: 25019 lidí

Naprosti tomu rychlost přeměny čínské ekonomiky je mimořádně ojedinělý jev v historickém srovnání. Země je vlivný globální investor, patří ji obrovité devizové rezervy, aktivní suverénní fondy. Je bez nadsázky továrnou světa, která má nápadně vysokou inovační kapacitu. Ruská ekonomika sice nepatří k těm světově nejefektivnějším, ale momentálně zdaleka nekolabuje. To je zásadní nepochopení těch, kteří škemrají o uvalování dalších sankcí.

Protagonisté a ideologové EU kašlou na naši zemi a její občany. Je čas opustit tuto cestu k bídě a bezvýznamnosti, získat zpět naši suverenitu a utvářet svůj vlastní osud! Jdeme do toho s cílem zrušit Green Deal, zrušit Migrační pakt, zachránit českou korunu a právo veta, dlouhodobě vyvolat referendum o vystoupení ČR z EU a Czexit! V červnových volbách do Evropského parlamentu volte koalici SPD a Trikolora!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

8:06 Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

V těchto květnových dnech si opět připomínáme konec 2. světové války v Evropě a definitivní porážku …