Okamura (SPD): Další Hamáčkova buzerace

06.03.2021 18:02

Komentář na facebookovém profilu k policejním kontrolám ve volné přírodě

Okamura (SPD): Další Hamáčkova buzerace
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Policisté na základě pokynů od vedení vyrazili do nitra Jizerek. Na čtyřkolkách kontrolovali běžkaře. To je fakt typická ukázka neskutečné buzerace od ministra Hamáčka z ČSSD. Lidé si na čerstvém vzduchu jdou zasportovat, posilovat svou imunitu a chránit své zdraví, a vedení policie vydá pokyn (na základě obecných instrukcí od ministerstva vnitra pod kontrolou Jana Hamáčka z ČSSD), aby je policisté kontrolovali. Tyto kontroly mají probíhat i o víkendu.

Chápu, že řadoví policisté, kteří musí plnit takové nesmyslné úkoly, se musí cítit trapně, a že policisté za hloupé instrukce od ministra Hamáčka nemůžou – musí konat tak, jak jim ministerstvo nařídí. Takovéto opatření jasně ukazuje nesmyslnost uzávěry okresů a katastrů obcí. Co je za problém, když jsem v liduprázdném lese a přejdu pěšky či na běžkách do katastru jiné obce či do jiného okresu?

Anketa

Má vláda Andreje Babiše dovládnout do voleb?

85%
15%
hlasovalo: 20036 lidí

Není potom divu, že vláda ztrácí důvěru a autoritu u lidí a někteří lidé nechtějí respektovat vládní nařízení. Premiér Babiš řekl, že je pravděpodobné, že ani za tři týdny se opatření nezmírní. Vymýšlí se blbosti, místo toho, aby se problém skutečně řešil. Vláda mohla dávno sehnat potřebné léky, které se užívají v zahraničí, ale začíná se rozhoupávat až teď…

Zdůrazňuji, že hnutí SPD si váží práce policistů v jejich nelehké práci, byť musí plnit nesmyslné příkazy od ministra vnitra Hamáčka z ČSSD.

Pro některé lidi je nepochopitelné, že policie kvůli pokynům shora kontroluje osamocené sportovce. „Bože můj, nechte sportovce žít. V tomto období řadě lidí nezbývá nic jiného než trávit volný čas sportováním. Kromě toho péče o své zdraví a imunitu rozhodně nemůže nikomu škodit, pokud se sportovec pohybuje sám v přírodě. Já nebydlím v horách ani v podhůří a skrze vládní nařízení nyní nemohu ani zcela sám a bezrizikově jet autem trénovat na běžecké lyže do hor. Alespoň trochu rozumný policista nechá sportovce pohybujícího se v přírodě osamoceně na pokoji,“ komentoval věc například podle serveru liberecka.drbna.cz Jakub V.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.