Okamura (SPD): “Ideologická policie” EU bude zasahovat proti nepohodlným členským státům

17.10.2020 8:38

Komentář na facebookovém profilu k vynucování diktátu z Bruselu

Okamura (SPD): “Ideologická policie” EU bude zasahovat proti nepohodlným členským státům
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Tomio Okamura

Horká aktualita - v Evropském parlamentu byla odsouhlasena šikanózní “ideologická policie” EU, která bude zasahovat proti nepohodlnými členským státům EU. A v případě neposlušnosti a odporu proti diktátu z Bruselu bude náprava vynucována, budou nařizovány změny zákonů a institucí, a pokud nebudou v určeném termínu provedeny, nastoupí sankce ve formě odebrání hlasovacího práva premiérovi takového státu a odebrání peněz. Každý rok budou probíhat hodnocení všech členských států EU, zda dodržují hodnoty EU a jsou z pohledu vedení EU „právním státem“. V dokumentu se praví, že příklady neposlušných států, které nejsou právním státem, jsou Maďarsko a Polsko.

Návrh hlasováním podpořili všichni europoslanci za KDU-ČSL, TOP09, STAN, Piráty a hnutí ANO. Kateřina Konečná z KSČM se zdržela hlasování a tím návrh také podpořila. Antivlastenecké a protičeské hlasování europoslanců KSČM, hnutí ANO a lidovců stojí za pozornost. Naopak proti byli europoslanci SPD, dále Orbánovy strany Fidesz a samozřejmě proti byli polští poslanci z vládnoucí strany Právo a spravedlnost. Celá naše vlastenecká frakce Identita a demokracie (ID), kde je členem SPD, hlasovala v Evropském parlamentu proti.

Anketa

Obáváte se dalšího vývoje situace kolem nemoci COVID-19? (Ptáme se od 15.10.2020)

74%
26%
hlasovalo: 21991 lidí

Ale pozor, sankce se nebude týkat politických neziskovek, ty mají dostávat dotace dál. A přestože bude neposlušný stát potrestán a nebude souhlasit s nařízeními z Bruselu, tak takovému zůstanou všechny povinnosti, to znamená platit do rozpočtu EU a dodržovat všechna unijní nařízení.

A jaká budou kritéria dodržení evropských hodnot? Z dokumentů to vypadá, že prohřeškem bude i například odmítání přijímání imigrantů, jelikož to může být hodnoceno jako neúcta k lidské důstojnosti, svobodě, rovnosti, dodržování lidských práv, diskriminace, nespravedlnost a chybění solidarity.

Hlasování proběhlo v Evropském parlamentu 7.října a návrh podpořilo 521 poslanců Evropského parlamentu (3 z celkového počtu), 152 bylo proti a 21 se zdrželo. A podívejme se, kdo jak hlasoval z českých europoslanců. Návrh podpořili všichni poslanci za KDU-ČSL, TOP09, STAN, Piráty a ANO. Kateřina Konečná z KSČM se zdržela hlasování a tím návrh také podpořila. Antivlastenecké a protičeské hlasování KSČM a hnutí ANO stojí za pozornost.

Naopak proti byli europoslanci SPD, dále Orbánovy strany Fidesz a samozřejmě proti byli polští poslanci z vládnoucí strany Právo a spravedlnost. A celá naše vlastenecká frakce Identita a demokracie (ID), kde je členem SPD, byla proti.

Takže po prosazování cenzury teď bude ustavena ideopolicie. Z Evropské unie se šíří jasná totalita a diktatura. Nemá to nic společného se svobodou a demokracií. Hnutí SPD nabízí jako jedná parlamentní strana řešení – referendum o vystoupení z EU a CZEXIT. Podpořte nás prosím ve volbách.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…