Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.04.2024 14:33:47 - Simona Libná

Jak chcete stimulovat porodnost?

Myslíte, že to vyřeší navýšení porodného nebo dalších dávek? Nemyslíte, že je problém mnohem vážnější? Nízká životní úroveň, nedostatek bydlení nebo taky drahé bydlení, nejistota, ve které žijeme, drahota, nedostatek míst ve školkách, školách, nedostatek doktorů. Jak tohle chcete řešit? A když cestou navýšení nějakých dávek, kde na ně vezmete? Simona

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Miró, Jija47

Odpověď

25.04.2024 13:07:17 - Radek Rozvoral
Dobrý den a děkuji za dotaz. Všechno o čem píšete jsou velice důležité věci, o kterých je potřeba se bavit. Současná vláda na podstatnou část těchto věcí rezignovala a vynakládá velké množství finančních prostředků tam, kde to nepřináší pomoc pro naše slušné a pracující občany, seniory, rodiny s dětmi a tělesně postižené občany. Je potřeba přehodnotit vynakládání státních prostředků vládou. Porodnost je potřeba podporovat, jelikož pokud se nebudou rodit děti, naše populace bude vymírat a nebude ani na důchody.