Okamura (SPD): Nikomu nic brát nechceme, ale svoje nedáme

04.10.2020 16:17

Komentář na facebookovém profilu k rozdílu mezi vlastenectvím a rasismem

Okamura (SPD): Nikomu nic brát nechceme, ale svoje nedáme
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Tomio Okamura

Někteří sluníčkáři nesmyslně tvrdí, že Češi jsou rasisti, a objevují se články, že český národ je nejvíc rasistický. Češi, Moravané a Slezané ale nejsou rasisti. Jsou to pohodáři, kteří chtějí žít pohodový život v bezpečí svých domovů se svými rodinami a přáteli. V okamžiku, kdy jim chce ale někdo jejich bezpečný a hezký život ohrozit či sebrat, začnou se naprosto oprávněně bránit! Náš nacionalismus není agresivní a útočný, nýbrž obranný a zaměřený na lásku k naší vlasti a k našemu národu. Nikomu nic brát nechceme, ale svoje nedáme! Budeme bránit svou krásnou zemi, své rodiny, své blízké i svůj způsob života! Jestli si myslíte to samé, co my, přidejte se k nám a podpořte nás! Společně naší vlast ubráníme a bude tu dobře!

Anketa

Kdo je skutečným vítězem krajských voleb?

95%
2%
2%
hlasovalo: 10960 lidí

Obyvatelé naší vlasti jsou těžcí pohodáři. Máme rádi posezení u dobrého piva, na Moravě spíš u vínka a v některých oblastech si dáme panáčka něčeho ostřejšího. Rádi posedíme a pokecáme s přáteli, zajdeme na fotbal, uděláme grilovačku, zabíjačku, vyrazíme na hezký výlet. Naše krajina je nádherná. Pole, louky, lesy, vesničky, barokní kapličky a kostelíčky. Nebo majestátní historická města se středověkými hradbami a katedrálami. Naše vlast je překrásná.

Ne, my nejsme rasisti. Říkáme: každému, co jeho jest. Přejeme každému národu a etniku šťastný život v jeho zemi. Ale nechceme, aby nám někdo něco vnucoval. Nechceme, aby nám někdo vnucoval imigranty. Nechceme, aby nám někdo vnucoval gender a snažil se rozbíjet naše tradiční hodnoty a naše rodiny. Nechceme, aby nás někdo nutil platit dluhy za někoho jiného. Nechceme, aby nám někdo diktoval, jaké zákony máme mít v naší zemi. Nechceme, aby nám někdo zavíral ústa.

Žít a nechat žít. My v naší zemi si chceme žít po svém a aby se do nás nikdo nemíchal. My se nechceme míchat do nikoho jiného. A tohle má být prosím rasismus?

Nikomu nic brát nechceme, ale svoje nedáme! Budeme bránit svou krásnou zemi, své rodiny, své blízké i svůj způsob života! Jestli si myslíte to samé, co my, přidejte se k nám a podpořte nás! Společně naší vlast ubráníme a bude tu dobře!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kukla (ANO): Podivný prodej krajských superbů

7:17 Kukla (ANO): Podivný prodej krajských superbů

Za podivných okolností kraj prodal dva superby, které se jako nová auta dostaly na silnice v roce 20…