Zach (Piráti): Z naší společnosti postupně mizí tradice

06.07.2020 20:47

Představení kandidáta pro volby do zastupitelstva Zlínského kraje

Zach (Piráti): Z naší společnosti postupně mizí tradice
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Pirátská vlajka

Miluji umění, fotografii a zejména architekturu. Již během zaměstnání jsem vystudoval architekturu a nyní je pro mě urbanismus a architektura každodenní chleba. Mám pocit, že z naší společnosti postupně mizí tradice, hlavně ve větších městech či regionech. Mým největším přáním v životě je šťastná a zajištěná rodina. Chci, aby moje děti vyrůstaly v moderně smýšlející společnosti bez předsudků, chci aby zažily staré tradice na vesnicích, které se pomalu vytrácí, a chci, aby vyrůstaly s moderními technologiemi, které budou energeticky a ekologicky šetrné.

Jako každý architekt vím, že pokud chci něco změnit ve veřejném prostoru, musím pro to i něco udělat a vylézt ze své pohodlné ulity. Stejně tak chci jako každý, aby po mě něco zůstalo a když už to nebudou stavby jako opera v Sydney, tak alespoň Zlínský kraj podporující kulturní tradice, dostupný všem pomocí moderní dopravní sítě, kraj s dostatkem pracovních příležitostí.

Dlouhou dobu jsem vnímal Piráty jako stranu plnou těch divných pankáčů. To se změnilo, jakmile jsem pár z nich potkal osobně, prozkoumal jsem jejich program a zjistil jsem, že to není jenom legalizace či digitalizace, ale že nabízejí plnohodnotný středopravicový program, který ukazoval na problémy a reálně se je snažil řešit, prostě žádné pohádky. A na to bych rád navázal i v našem kraji.

Jakub Zach
Kandidát Pirátů ve volbách do zastupitelstev krajů, Zlínský kraj

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…