Ivana Schubert Dickfeld

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2020 10:28:47

Ivana Schubert Dickfeld: Migrace? Ne, díky!

Ivana Schubert Dickfeld: Migrace? Ne, díky!

SPD důrazně odmítá multikulturní ideologii, která nám je neustále vnucována Evropskou unií a která v praxi nemůže nikdy fungovat. Tato ideologie neodvratně povede k postupné islamizaci a zániku evropské kultury.

Jak to vypadá například ve Francii, která svoji šanci na klidný život rodilých Francouzů dávno propásla, vidíme všichni. O muslimském Švédsku snad ani netřeba psát, to už je beznadějně ztraceno a není šance udělat krok zpátky. Naše média o tom všem raději mlčí nebo ukazují jen to, co chtějí, abychom věděli. 

Někdo namítne, že migrace je přirozená a že předci dnešních Čechů se v naší kotlině, která byla jakousi hlavní křižovatkou Evropy, usídlili odněkud z Afriky či Asie. Jistě, lidstvo se vyvíjelo a vyvíjí se dál, ale mělo by to být přirozenou cestou. Ne cestou nařízení všech těch hlav pomazaných, které do Evropy pozvou inženýry z Afriky ať už z „humanitárních“, nebo jakýchkoliv jiných důvodů, a je jim úplně jedno, jak moc tím Evropu ohrožují. Nejde o to, odkud tito pozvaní lidé jsou. Jde to, jak se chovají, co si s sebou přináší ze své domoviny za návyky a hlavně - proč k nám jdou. Přicházejí si nás ve jménu Alláha zotročit, jsme pro ně méněcenní a nehodnotní.
Muslimové přemýšlí stále tak, jako by byli v roce 622, kdy negramotný Mohamed emigroval do Mediny a založil ummu – islámskou obec. Od tohoto roku se datuje islámský letopočet a samotná zvrácená víra, nebo spíš ideologie, se po celá staletí nezměnila a nereformovala. Co řekl tenkrát tento Prorok, který si neuměl přečíst ani jídelní lístek, to platí dodnes, navzdory pokroku lidstva ve všech směrech. Kamenování, vraždy ze cti, násilí na ženách, které jsou podřadné a mají pouze právo mlčet a držet krok. Ruku v ruce s tím jde i bezmezná nenávist vůči bezvěrcům či věřícím v cokoli jiného, než je Alláh. 

Žila jsem dlouhé roky v muslimské komunitě. Je to už dávno, tenkrát bylo moje povědomí o různých náboženstvích minimální a vůbec jsem netušila, co je islám zač. V naší rodině není nikdo věřící, proto jsem se o toto téma nikdy blíž nezajímala. Z vlastní zkušenosti můžu s klidným svědomím říct, že muslimové jsou mistři v přetvařování. Milí a slušní pouze za účelem dosažení svého cíle, nebo když nejsou v převaze. Jednu chvíli se na vás smějí a vzápětí jsou schopni vám vrazit nůž do zad jen proto, že se jmenujete podle nich nedůstojně – třeba jako já, Ivana. Zažila jsem bolest, násilí a neúctu, protože jsem nevěřící a není Boha nad Alláha. Kdo si myslí, že si budou vážit pozvání kancléřky „Wir schaffen das“ Merkelové a budou vděčni za všechny ty výhody, které jim jsou poskytovány, budou se snažit začlenit do společnosti a být jí přínosem, velmi se mýlí. Většina těchto lidí bere vše jako naši slabost, pouze natahují ruce a vezmou si to, o čem jsou přesvědčeni, že jim patří, i za cenu pro ně samozřejmého násilí. Z Evropy je už nikdo nikdy nevyžene, stanou se součástí životů nás všech a ptal se nás někdo, jestli s tím souhlasíme?! Mě se nikdo neptal a vás jistě také ne.
Nepokoje, znásilňování, rabování, vraždy ve jménu Alláha, to vše je právě probíhající downgrade Evropy na nižší a hodně nebezpečný level. Je to přímá úměra - díky multikulti politice Evropské unie a rozrůstající se komunitě vyznavačů „mírumilovné“ muslimské víry vzniká napětí, je pácháno násilí na bezvěrcích, všude je cítit strach, děláme ústupky a utlačování nás, Evropanů, nabírá na obrátkách. Kdy přijde na řadu věšení bezhlavých těl na pouliční lampy? Bláhový ten, komu to stále nedochází! A sluníčka nám budou stále vlévat do hlavy, jací jsou tito lidé chudáci a jak potřebují naši pomoc. Chudáci s nejnovějšími telefony, značkovým oblečením a nezlomným odhodláním podmanit si hloupé Evropany… 
Ne, díky.My v SPD nejsme rasisté. Jsme vlastenci, nemáme sebedestruktivní sklony a na tom, že chceme pro naše občany krásnou a bezpečnou zemi, není vůbec nic špatného. Náš domov, vybudovaný našimi předky, nedovolíme žádným nájezdníkům zničit. Oni nás nepřišli obohatit, oni přicházejí, aby si nás podmanili. Pomáhejme, ale u nich doma, ne tady. Říkáme STOP imigraci a islamizaci! Požadujeme referendum o vystoupení z Evropské unie, naši občané mají právo rozhodnout, zda máme v tomto společenství, vedeném nesoudnými psychopaty, setrvat nebo ne. Dost bylo ohýbání hřbetů. Nenecháme si nikým diktovat, koho na své území pustíme a co všechno mu máme poskytnout! V této pokřivené Evropě je jen málo těch, kteří si veškerá rizika imigrace plně uvědomují a bojují za nás za všechny, SPD k nim jednoznačně patří. Probuďme se a konejme, dokud není pozdě, jde hlavně o naše děti a jejich budoucnost, nechci je vidět trpět! 
Naše rodiny, naše země, naše pravidla, naše budoucnost!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama