JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.03.2024 10:21:00

Mladá, pohledná a chytrá

Mladá, pohledná a chytrá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prohlášení Danuše Nerudové, že mladí nechtějí bránit vlast kvůli kvůli neuzákonění manželství pro všechny

 Tahle země mladým dává zdarma vzdělání včetně vysokoškolského (o tom by měla paní něco vědět), tahle země jim jako členský stát EU dává svobodu pohybu v rámci Schengenu bez pasu, pro cestování ve světě jeden z nejsilnějších pasů vůbec, tato země dává mladým dosud příležitost žít v jedné z nejbezpečnějších zemí Evropy a světa, tato země dává mladým příležitost pracovat, podnikat či se věnovat svobodným povoláním, přičemž žijí ještě stále v demokratickém svobodném státě.

Jejich předci bojovali a umírali za tento stát a možnost být jeho občanem a přitom neřešili počet pohlaví, manželství pro všechny a podobná pseudotémata. Bojovali za vlast, za národ, za sebe i svoje děti. Že si paní profesorka myslí, že kvůli neuzákonění manželství “pro všechny” nechce mladá generace bránit svoji zemi, považuji za neuvěřitelné.

Souhlasím s jediným: Veřejný sektor v ČR se vykašlal v posledních letech na řešení problematiky dostupného bydlení a to je výzva pro celou politickou scénu v ČR i v EU.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama