Zase měl ten protivnej dědek Klaus pravdu, píše klausovský server

27.03.2013 12:56 | Zprávy

Pravicový proklausovský server Fragmenty.cz si všímá, že je konec března a přitom je venku pořádný mráz a tak dává exprezidentovi Václavu Klausovi za pravdu v jeho kritice teorie člověkem způsobeného globálního oteplování.

Zase měl ten protivnej dědek Klaus pravdu, píše klausovský server
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Klaus

„Konec března a v ČR mráz pod 10 stupňů minus, zasněžená dálnice mezi Vyškovem a Humpolcem. Na Floridě, kde bývá v tuto dobu už téměř příjemné léto, je prý také kolem 10 stupňů, naštěstí nad nulou. Mantra globálního oteplování, kterou nám do hlav nenalévali ti, co milují přírodu, ale v podstatě ti, co zprostředkovaně vládnou přes lobbisty nejenom politikům, způsobila enormní nárůst cen elektřiny. ´Užiteční idioti´ ze zelených stran nevědomky bojovali ne za lepší ovzduší na planetě, ale v podstatě za budoucí tučné zisky nenasytných spekulantů z byznysu se solárními panely. Solární panely nejenom, že hyzdí náš venkov, ale, a to je zvláště tristní, ukrajují z úrodné země, kterou, jak se obávám, budeme potřebovat jako sůl,“ napsal Petr Hannig ze Strany zdravého rozumu.

„Ten ´protivnej dědek´ měl pravdu nejenom v otázce oteplování, ale i EU (Lisabonská smlouva) a eura. Ten ´protivnej dědek´, jak jsem kdesi četl, nehlasoval pro vstup do EU, (právě tak jako já, který Evropu miluji). Rada pro ODS - jedině ´protivnej dědek´ v čele kandidátky do europarlamentu pomůže. Ať tu EU zevnitř ozdraví do normálních forem, pokud to vůbec půjde. Pokud ne, tak se snažme vystoupit z EU, a to co nejdříve. EU totiž vedou blouznivci z pařížských barikád, kteří zapalovali auta na bulváru Saint Michel v roce 1968,“ napsal Hannig o Klausovi.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pomoc po povodních: Prezident Pavel nesl krabici. „Proč radši neposlal hradní stráž?“ ptá se generál

17:57 Pomoc po povodních: Prezident Pavel nesl krabici. „Proč radši neposlal hradní stráž?“ ptá se generál

Proč tentokrát při povodních masivněji nepomáhá armáda? A je správné, aby prezident osobně pomáhal v…