Akademie věd: Zdravé potraviny - které jsou přínosné a které škodí?

12.12.2017 12:12 | Zprávy

Kvalita potravin hraje ve výživě lidí významnou roli. Přibližně jedna třetina obyvatel planety trpí tzv. skrytým hladem, což je příjem prázdných kalorií bez dostatečného množství vitaminů, minerálů a stopových prvků. Tento fenomén přitom ohrožuje nejen chudé země, ale i Evropu.

Akademie věd: Zdravé potraviny - které jsou přínosné a které škodí?
Foto: AV ČR
Popisek: Logo Akademie věd ČR

Co jsou zdravé potraviny, kterých látek v nich se máme obávat a jaké naopak prospívají našemu zdraví, vysvětlili 7. prosince 2017 odborníci na semináři Zdravé potraviny.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Martin Exner byl položen dotaz

K čemu ta pomoc Ukrajině je?

Netvrdím, že má pomoc skončit, ale válka ano. A co třeba ČR nebo Evropa dosud udělala pro její ukončení? Nebo to se sází jen na to, že budeme Ukrajinu vyzbrojovat a ta Rusko vojensky porazí?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Armáda ČR: Vojenští policisté v Kosovu procházeli při výcviku ohněm

22:03 Armáda ČR: Vojenští policisté v Kosovu procházeli při výcviku ohněm

Od ledna letošního roku je v Kosovu nasazena 4. jednotka Vojenské policie. Je součástí mise Joint En…