Akademie věd: Zdravé potraviny - které jsou přínosné a které škodí?

12.12.2017 12:12 | Zprávy

Kvalita potravin hraje ve výživě lidí významnou roli. Přibližně jedna třetina obyvatel planety trpí tzv. skrytým hladem, což je příjem prázdných kalorií bez dostatečného množství vitaminů, minerálů a stopových prvků. Tento fenomén přitom ohrožuje nejen chudé země, ale i Evropu.

Akademie věd: Zdravé potraviny - které jsou přínosné a které škodí?
Foto: AV ČR
Popisek: Logo Akademie věd ČR

Co jsou zdravé potraviny, kterých látek v nich se máme obávat a jaké naopak prospívají našemu zdraví, vysvětlili 7. prosince 2017 odborníci na semináři Zdravé potraviny.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Politické neziskovky

Slibujete ukončit financování všech politicky zaměřených neziskovek z rozpočtu. Máte jejich seznam? Dost by mě zajímalo, které to jsou. A ještě kdo přesně teď rozhoduje, kolik která neziskovka dostane? Protože mě přijde, že je řada těch, co opravdu pomáhají, ale stát jim nepřispívá a je smutné, koli...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora nesouhlasí s povinným příspěvkem zaměstnavatelů na spoření u rizikových profesí

7:23 Hospodářská komora nesouhlasí s povinným příspěvkem zaměstnavatelů na spoření u rizikových profesí

Hospodářská komora České republiky nesouhlasí s pojetím poslaneckého návrhu na zavedení povinného př…