Festival profesionální gastronomie GASTRO TOUR 2014 se blíží

28.01.2014 20:33 | Zprávy

Pátý ročník festivalu profesionální gastronomie GASTRO TOUR a HOTREQ FÓRUM 2014 se nezadržitelně blíží. Na výstavišti v Praze - Holešovicích budou od 20. do 23. února 2014 opět k shlédnutí i k ochutnání práce profesionálů ze všech gastronomických oborů. Pro letošní ročník gastronomického festivalu připravila pořádající společnost T&M CREATIVE ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů ČR a Asociací hotelů a restaurací ČR celou řadu inovací a inspirací.

Festival profesionální gastronomie GASTRO TOUR 2014 se blíží
Foto: Original Communications
Popisek: Rybí festival

Na prezentačních scénách představí řada významných osobnosti domácí gastronomické scény a hotelnictví žhavé novinky a trendy v oboru, předvedou nové suroviny, technologie  a vybavení formou přednášek, živých prezentací a degustací.

Neopomenutelnou součástí GASTRO TOUR je již tradičně vrcholná soutěž týmů Asociace kuchařů a cukrářů ČR -  Bidvest Gourmet Team Challenge o pohár prezidenta AKC ČR v přípravě labužnických bufetů.

Na scéně GASTRO REPORT&MINUTKA ve spolupráci s Kulinářskou akademií AKC ČR budou mít šanci registrovaní profesionálové zdokonalovat své umění a seznámit se s gastronomickými novinkami po boku předních kuchařů, stejně jako na scéně CAFFÉ & PATISSERIE, která je již tradičně zasvěcena profesionálním cukrářům, světu kavárenství i čajové kultury. HOTREQ FÓRUM pak ukáže nové inspirace a zajímavé postřehy zejména provozovatelům ubytovacích zařízení.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR: Nové metody ochrany lesa drží kůrovce na uzdě

22:31 Lesy ČR: Nové metody ochrany lesa drží kůrovce na uzdě

Kalamita lýkožrouta smrkového v České republice v posledních několika letech ustupuje a objem smrkov…