Výsledky byly vyhlášeny v sobotu 4. června na českobudějovickém výstavišti během Slavností piva 2016. Do soutěže se tento rok přihlásilo 65 pivovarů s 339 vzorky piv ve 20 kategoriích.
„PardálOVO bezové vyváženě kombinuje chuť a osvěžující aroma bezového květu a přitom nepotlačuje výrazný pivní charakter a hořkost. Proto je příznivě přijímáno nejen muži, ale i ženami a těší nás, že zaujalo také odbornou porotu,“ říká Ing. Petr Samec, Dr., PR manažer Budějovického Budvaru.
„PardálOVO bezové“ bylo na trh uvedeno v roce 2013. Jeho vývoj započal v laboratoři Budějovického Budvaru již v září 2011. V říjnu 2012 se do ladění parametrů tohoto nápoje zapojilo nejprve 120 zástupců spotřebitelů – poprvé včetně žen – a v další fázi téměř 1000 jejich přátel a rodinných příslušníků.
„PardálOVO bezové“ je míchaným nápojem z piva. Je vyrobeno ze světlého ležáku Pardál Echt a kvalitního sirupu z květu černého bezu bez přidání umělých barviv a chemických konzervantů. Obsahuje 2% alkoholu a energetický obsah je 135 kJ/100 ml. Na trh se dodává v plechovkách o objemu 0,5 litru.
Tento článek je uzamčen
Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva