„Globální hypnóza.“ Lékař Hnízdil se vrátil ke covidu. A tuší, co přichází nyní

17.08.2024 7:12 | Monitoring

Máme vládu psychopatů, říká lékař Jan Hnízdil. Vrátil se k dění z období covidu, o kterém se dnes téměř mlčí, to podle něj ukázalo, že je tu totalitní způsob vlády. „Psychopati dokázali v jednom momentě zhypnotizovat celou planetu. Virus byl globálně zneužit,“ řekl lékař v Rádiu Universum s tím, že změnit systém jde pouze ze zdola.

„Globální hypnóza.“ Lékař Hnízdil se vrátil ke covidu. A tuší, co přichází nyní
Foto: Hans Štembera
Popisek: MUDr. Jan Hnízdil

Hnízdil předně hovořil o psychopatech v české politice. Podle jeho slov máme vládu psychopatů a za vinu to dává voličům. „Myslím, že problém není v politicích, ale já vidím problém ve voličích. Pokud se voliči budou chovat tak, že ten psychopat je zvolen – on by se tam jinak nedostal – tak to, co je zásadní ohledně společenské změny, je změna chování voličů. Tedy, že nebudou čekat na spasitele, že přijde nějaký nový politik, že tuhle vládu psychopatů, kterou tu teď máme, odvoláme tak, že půjdeme do ulic, a vznikne tady nová vláda. Vznikne, ale zase z psychopatů.

Problém je, podle mého názoru, v pasivitě voličů, že odmítají akceptovat skutečnost, že za svůj život, a za naši zemi jsou zodpovědní oni, že se mají stát sami sobě vůdci, a nečekat na nějakého spasitele. Jediné, kdo nás může spasit, je, že se člověk musí spasit sám. Změnit systém je možné, podle mého názoru, jedině zdola,“ uvedl lékař v pro Rádio Universum.

Ať se podíváme na Západ, na Východ, všude jde podle Hnízdila pouze o moc a peníze. V kontextu toho poukázal, co nám ukázala doba covidu: „To, co se tady ukázalo během covidu, je skutečně totalitní způsob vlády, kdy se ukázalo – a pro mě je to největší poučení – že během několika týdnů – já jsem si vždycky myslel, že platí zákony, platí ústava, platí medicínské postupy, platí sliby – že během covidu, za dva za tři týdny, neplatilo vůbec nic. Psychopati s pomocí moderních počítačových technologií dokázali v jednom momentě zhypnotizovat celou planetu,“ poukázal lékař.

„Potěšilo mě, že texty ke covidu, které jsem od počátku publikoval, jsem na samém počátku uvedl tím, že se obávám zneužití viru k mocensko-politickým účelům, což jsem pak ještě několikrát zopakoval, takže mi byl zrušen blog. Ale zjistil jsem, že špičkový psycholog, profesor Mattias Desmet z univerzity v Gentu, v téže době publikoval tytéž názory na covid, a použil právě termín „globální hypnóza“, kdy pomocí mediálně šířeného strachu byli lidé celého světa uvedeni do stavu jakési hypnózy, “ poznamenal Hnízdil.

Virus byl podle jeho slov globálně zneužit. O covidu už nikdo nechce mluvit: „To je za námi. Už nás s tím neobtěžujte.“ A kamarádi, vzdělaní vysokoškoláci: „Už s tím neotravuj, teď máme jiný problém.“ Byl globálně zneužit virus, za globální zlo byl označen virus, a veškerou energii, finance, veškeré úsilí, všechno vrhneme na zničení viru.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Natálie Brožovská

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Každý, kdo zodpovídá, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseals , 17.08.2024 10:46:29
svým profesním jednáním za zdraví a životy lidí, musí projít testy na způsobilost. U politiků to neplatí, i když mají v rukou osud, zdraví, životy lidí v státu, který dostali ke správě na určité období. Do politiky se nahrnulo neskutečné množství psychopatů, šmejdů lačných po moci a zbohatnutí, kde demokracie (vláda lidu) je jim po ujmutí se moci u prodloužených zad. Je zcela nezbytné změnit tento stav. Všichni do jednoho musí projít testy způsobilosti, musí být zavedena odvolatelnost a hmotná odpovědnost politiků. Pokud poruší předvolební sliby, na které nachytali voliče, vládní prohlášení, musí být vypsáno referendum o možnosti akceptace změn. Pokud voliči odmítnou takové zásadní změny budou vyhlášeny nové volby. Proti volebním podvodům musí být vylosovány volební okrsky, kde bude provedena kontrola správnosti započítání odevzdaných hlasů. zrušení korespondenční volby. Mohou volit jen občané státu, kteří v něm žijí.

|  6 |  0

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Povodeň, kampaň. Fotky skoro za čtyři mega. „Morální svinstvo“

12:54 Hejtman Grolich: Povodeň, kampaň. Fotky skoro za čtyři mega. „Morální svinstvo“

Můj kanál má více sledujících. Tak vysvětlil hejtman Jihomoravského kraje Jan Grolich, proč se krizo…