„Nakopal bych je do p*dele!“ Foldyna zaskočil i Xavera. Šlo o LGBT osvětu na škole

30.08.2024 14:08 | Monitoring

Poslanec Jaroslav Foldyna (SPD) se v rozhovoru pro XTV opřel do aktivistů/aktivistek, kteří/které chodí šířit do škol mezi děti „osvětu“ o tom, jak probíhá sexualita ve stejnopohlavním páru. „Nakopal bych je do prdele!“ rozjel se Foldyna. Moderátor Luboš Xaver Veselý byl jeho vystoupením konsternován. Nakonec byli na sociální síti oba označeni jakožto „homosexuálové“.

„Nakopal bych je do p*dele!“ Foldyna zaskočil i Xavera. Šlo o LGBT osvětu na škole
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Jaroslav Foldyna na sjezdu ČSSD

Foldyna se v pořadu X-Talk, vysílaném v internetové televizi XTV, dotkl tématu LGBTQ+. A velmi se rozhořčil nad tím, že někteří aktivisté a mnohé aktivistky přicházejí do českých škol edukovat děti o sexu, nota bene „nevětšinovém“.

„Nedávno jsem poslouchal, že v nějaké škole byli nějací homosexuálové dětem vyprávět, jak probíhá pohlavní styk mezi homosexuály. Mě tohle vůbec nezajímá! A kdyby to šlo na mé děti, tak dám na ně trestní oznámení za narušování mravní výchovy mládeže a nákopu jim prdel!“ prohlásil poslanec Foldyna na adresu samozvaných aktivistů údajně hájících práva sexuální menšiny v Česku.

Moderátor pořadu Luboš Xaver Veselý byl velmi překvapen emotivním řečněním Foldyny. Zaraženě na něho hleděl, a po chvíli ticha se ho optal: „Jste v pohodě?“

„Jsem v pohodě, akorát mě tohle vždy vytočí, takže musím říct upřímně, co bych jim udělal,“ řekl Foldyna a zopakoval: „Nakopal bych jim prdel!“

„Já bych z tohoto studia rád odešel bez modřin,“ naznačil moderátor, že ho Foldyna trochu vyděsil. Poslanec se začal smát, že se to Xavera přece osobně netýká.

Na sociální sítí X k videozáznamu výstupu Foldyny uživatelka s nickem Barbora Mercury, často komentující dění na české politické scéně, k tomu podotkla: „Latentní homosexuál vypráví homosexuálovi, jak by jim nakopal prdel. Až se z toho Xaver strachy opotil,“ glosovala rozhovor moderátora Xavera s poslancem SPD.

A další bystrý kritik to vytunil s narážkou, že oba pány beztak přitahuje stejné pohlaví. „A po vypnutí kamery si to kucí rozdali,“ vyjevil Jan Tuna k sexuální orientaci Foldyny a Veselého.

V minulosti Foldyna na adresu gayů a dalších „členů“ LGBTQ+ komunity prohlásil, že jsou to „devianti“. Je také dlouholetým hlasitým kritikem pražského festivalu „aktivistů“ oné komunity, zvaného Prague Pride.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

JUDr. Jiří Pospíšil byl položen dotaz

kampaň

Myslíte, že je správné, aby si politici hráli na soudce a říkali, kdo smí kde inzerovat? Já chápu, že jde asi o prostory, které patří městu, a je fakt, že svým majetkem si každý může asi nakládat jak chce, ale myslíte, že je to pak férový volební boj, a taky, že se vám tento krok nemůže vymstít? Sou...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Foldyna , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseTiamati , 30.08.2024 14:30:51
se opřel do aktivistů, kteří chodí šířit do škol mezi děti osvětu o tom, jak probíhá sexualita ve stejnopohlavním páru. „Nakopal bych je do ......“ Palec nahoru, to rozhodně není špatný nápad...

|  27 |  1

Další články z rubriky

Kolik vody to vlastně je? Odborník přepočítal povodně na Fabie

14:55 Kolik vody to vlastně je? Odborník přepočítal povodně na Fabie

Když v předpovědi řeknou, že spadne 100, 200 nebo i 300 milimetrů srážek, máte představu, o jaký obj…