„Nebezpečí. Nechtějí, abych tady stál.“ Trump znovu ohrožen. Rychlý konec rozhovoru

23.08.2024 18:00 | Monitoring

Předvolební kampaň v USA se stává takřka bojem o holý život. „Jsme v nebezpečí, když tu stojíme,“ řekl Trump reportérce televize News Nation. A vybídl ji, ať odejde do bezpečí také. Sám se rychle rozloučil a zamířil do bezpečí auta. „Establishment ovládaný demokraty a jeho činitelé mohou zastavit šílenství pouze tím, že se vzdají své patologické nenávisti,“ zaznělo na to konto.

„Nebezpečí. Nechtějí, abych tady stál.“ Trump znovu ohrožen. Rychlý konec rozhovoru
Foto: Screen X Trump War Room
Popisek: Donald Trump pronesl další projev

„Kvůli neustálému vyvolávání strachu a ďábelské nenávisti ze strany demokraty ovládaného establishmentu se uchytila nová patologie,“ komentuje předvolební atmosféru Michael Schwarz deníku Western Journal.

Donald Trump podle deníku musí veškerou svou činnost plánovat s ohledem na vlastní bezpečnost. A to v reakci k pokusu o atentát, který se stal 13. července. Od té doby vystoupil na venkovním mítinku pouze jednou, a to za neprůstřelným sklem.

Donald Trump navštívil státní hranice v Arizoně. Přišly anonymní vyhrůžky na Trumpovu adresu, že se na něj chystá další atentát.

Když se ho reportérka Ali Bradleyová z televize News Nation chtěla ptát na výhrůžky, řekl jí Donald Trump jen krátce, že jsou teď a tady v ohrožení. A že musí odejít. „Jsme v nebezpečí, když tu stojíme,“ řekl Trump. Reportérka vypálila ještě otázku na aktuální ohrožení. „Vím o tom. Proto nechtějí, abych tady stál. Abyste tady vy stála. Děkuju moc, na shledanou,“ ukončil rychle Trump rozhovor a nastoupil do auta.

Do toho CNN hlásila, že arizonská policie v souvislosti s návštěvou Trumpa v zemi vzala do vazby 66letého Ronalda Syvruda. „Slyšel jsem o nebezpečí, ale mám také svou práci,“ řekl Trump CNN.

„Po téměř dekádě představitelů establishmentu a jejich mediálních přisluhovačů, kteří z Trumpa udělali strašáka svých chorobných představ, nyní bývalý prezident považuje svou práci za nebezpečnou,“ napsal k tomu Michael Schwarz deníku Western Journal.


Slavná fotografie po neúspěšném atentátu na Donalda Trumpa

Schwarz napsal, že kdykoliv se objeví nová zjištění kolem pokusu o atentát, začínají vypadat politici Demokratické strany jako spoluviníci. Zmínil i FBI a tajné služby, které se podle něj zapojily do krytí. „Každá čerstvá zpráva z pokusu o atentát z 13. července způsobuje, že establishment vypadá stále více jako spoluviníci. FBI a tajná služba se zapojily do zjevného krytí. Google se pokusil příběh úplně pohřbít. A nyní se zdá, že potenciální atentátník Thomas Matthew Crooks komunikoval s lidmi mimo zemi,“ napsal Schwarz.

Přičemž o praktikách Googlu se může přesvědčit i každý čtenář. Při vyhledávání slovního spojení „atentát na Donalda Trumpa“ Google, jinak vždy správně našeptávající možnosti zadání dotazu, nenabízí možnost atentátu z 13. července. Nabídne našeptávání pokusu o atentát na slovenské politiky Petera Pellegriniho nebo Roberta Fica, ale na Donalda Trumpa nikoliv.

Podle Schwarze je potřeba, aby demokratický establishment vycouval ze své agresivní rétoriky, který Trumpa doslova démonizuje. „Stručně řečeno, establishment ovládaný demokraty a jeho činitelé mohou zastavit šílenství pouze tím, že se vzdají své patologické nenávisti,“ zhodnotil Schwarz.

A dodal, že jinak potřeba porazit je bude čím dál víc naléhavá. „Jinak, pokud zůstanou na svém současném kurzu, naléhavost porazit je u volební urny jen zesílí,“ zakončil své zamyšlení Michael Schwarz deníku Western Journal. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marian Kučera

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

svoboda slova

Souhlasím s váma, že svoboda slova není absolutní, ale myslíte, že tím, že budete lidem nařizovat, co si mají myslet a říkat nebo spíš neříkat (narážím na to, že chcete zakázat ,,špatné" názory), že to povede k něčemu pozitivnímu? Že pomáhá něco vyřešit Foltýn, který uráží každého, kdo má jiný názor...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

V jůesej bude občanská válka., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseJirka Fimfárum , 23.08.2024 19:35:54
To by mohl být pro české zbrojaře dobrý kšeft, hlavně nedodávat dutým progresivním hlavám. Kakamila jede na frázích:-)) a koksu.

|  6 |  0

Další články z rubriky

Migrační hrozba: Orbán varoval, Brusel ho trestal. Teď ale otočili i Němci

22:05 Migrační hrozba: Orbán varoval, Brusel ho trestal. Teď ale otočili i Němci

Německo bude od poloviny září kontrolovat vnější hranice po celé své délce kvůli nelegální migraci a…