„Nenávidím tuto dobu.“ Pláč za Delonem? Turek dopsal, co média neřeknou

18.08.2024 17:07 | Monitoring

Europoslanec Filip Turek (Motoristé sobě) se v souvislosti s úmrtím herce Alainem Delonem rozepsal o jeho přístupu k životu, značně odlišném než dnes prezentují některá média. Připomněl především jeho slova o znechucení z dnešní doby a neradostného směřování jeho rodné země, potažmo celé Evropy, které je zhoubné. Delon by nám měl být inspirací, jak se nenechat zastrašovat médii a zelenými bolševiky, kteří totálně ovládli mainstreamovou společnost. Na Delonovo znepokojení ze stavu společnosti poukázala i europoslankyně Kateřina Konečná (KSČM).

„Nenávidím tuto dobu.“ Pláč za Delonem? Turek dopsal, co média neřeknou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Filip Turek

Alain Delon neměl komplikovaný vztah k životu, jak nyní prezentují média, uvádí Filip Turek a připomíná slova slavného herce z roku 2018, kdy prohlašoval: „Život už mi moc nepřináší. Už jsem všechno poznal a viděl. Především ale nenávidím tuto dobu, je mi z ní na zvracení“ a "Tento svět opustím bez lítosti".

„Viděl, kam Evropu a jeho milovanou Francii vede progresivistický proud neomarxistických pseudoliberálů tlačících multikulturní společnost. Naopak měl velmi jasno o tom, kam naše životy směřují. Umírají symboly 21. století, postupně odchází i stará Evropa, jak jsme ji znali, nebo jsme si ji aspoň částečně přáli. Nynější směřování je zhoubné a škodí nám všichni ti, kteří to nedovedou včas identifikovat,“ píše Turek s tím, že v určitých směrech je samozřejmě dávno pozdě, ale to není důvodem se přestat bránit ve jménu našeho vlastního přežití a budoucnosti.

Média podle europoslance zapomínají sdělovat, že Alain Delon byl velmi silným podporovatelem Rassemblement National, tedy nejsilnější strany naší frakce Patriots for Europe vedené Jordanem Bardellou a byl blízkým přítelem Jean-Marie Le Pena, zakladatelem RN z roce 1972, která je označována jako populistická a krajně pravicová. „Alain Delon za podporu RN a jeho racionální vyjádření o zhoubách dnešního světa byl terčem útoků "lepších lidí" z kulturní fronty a kolem 20 000 převážně amerických "umělců" a "liberálů" podepsalo udavačskou petici proti jeho ocenění Zlatou palmou v Cannes roku 2019,“ pokračuje Turek.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Ing. Zbyněk Stanjura byl položen dotaz

Peníze pro církve

Proč, když nejsou peníze, musí se snižovat důchody, nepřidá se na platy do školství, jste zvedali podle inflace odvody církvím? A prč jste si vůbec zvedali platy podle inflace, když platy ani důchody jste podle inflace nezvedli?? Ba naopak, přizpůsobili jste si zákony?? Můžete prosím odpovědět voli...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Již jen ve filmech, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseHonzaSouček , 18.08.2024 17:32:03
s A.Delonem a J.P. Belmondem můžeme vidět Francii, která byla ještě tou Francií, kterou jsme obdivovali a vzhlíželi k ní ze své vlasti za železnou oponou. Ostatně jako k celému tehdejšímu západu. Dnes se z té Francie a toho západu stalo to, z čeho jsme před 35 lety utíkali, ba ještě něco horšího. Západní Evropa umírá a do té propasti kam se řítí, stáhne i nás. A. Delon to vystihl přesně, směřování Francie (i celé EU) lze sledovat pouze se znechucením. Odešel jeden z posledních skutečných francouzských mužů. Budiž mu země lehká.

|  21 |  0

Další články z rubriky

Na Krym budou jezdit turisté z Evropy, sní ukrajinský premiér

22:20 Na Krym budou jezdit turisté z Evropy, sní ukrajinský premiér

Ruskem okupovaný ukrajinský poloostrov Krym by se podle předsedy ukrajinské vlády Denyse Šmyhala moh…