„Prázdná, lobotomická“. A také se o Harrisové šíří obrázek

25.07.2024 19:55 | Monitoring

Mějte se na pozoru! Zlatý Biden. Před možnou kandidátkou Demokratické strany pro nadcházející volby, kterou se stala Kamala Harrisová, přichází velké varování. Kanadský profesor Gad Saad ji označil za neschopnou, povrchní a prázdnou. Z Česka se ozvala souhlasná reakce.

„Prázdná, lobotomická“. A také se o Harrisové šíří obrázek
Foto: Repro Youtube
Popisek: Kamala Harrisová

Poté, co se prezident Joe Biden vzdal prezidentské kandidatury po tlaku spolustraníků, budí americká viceprezidentka Kamala Harrisová, která chce do boje o Bílý dům, obavy

S velkým varováním před Harrisovou se projevil kanadský profesor, evoluční behaviorální vědec Gad Saad. Ve svém příspěvku na platformě X předeslal, že se bude snažit být co nejvíce diplomatický a zdrženlivý. O Harrisové následně uvedl, že je „prázdná, lobotomická, povrchní a neautentická imbecilka“.

Zdůraznil, že tato pravděpodobná kandidátka Demokratické strany na prezidentku v listopadových volbách „nic neumí a ničeho nedosáhla“.

„Využila všechny nemeritokratické nástroje k tomu, aby se vyšplhala po politické kariéře. Je rasistka, rozděluje, propaguje rakovinu rozmanitosti, inkluze a rovnosti,“ dodal Saad na adresu Harrisové. Tu také připodobnil ke kanadskému premiérovi Justinu Trudeauovi.

A Američanům vzkázal, ať se mají před Harrisovou na pozoru.

Reagoval tak na prohlášení Harrisové, v němž Bidena chválila. „Za jedno prezidentské období překonal Joe Biden odkaz většiny prezidentů s dvěma funkčními obdobími. Vím, že jsme všichni vděční za jeho službu našemu národu. Je mi ctí, že jsem získala jeho podporu.“

Příspěvek Saada souhlasně sdílel právník a publicista Andrej Duhan. „Zatím nejlepší zhodnocení Kamaly, jaký jsem četl. Zlatý Biden oproti ní,“ konstatoval.

Jen za pár dní viceprezidentka Kamala Harrisová sesbírala ze všech koutů své strany tolik podpory, že to nemá v moderní americké politice obdoby.

Pražský komunální politik z SPD Josef Nerušil pro příspěvkem sdílel obrázkový vtip, který se o kandidátce šíří. Je v něm stylizována jako prezidentka z americké komedie Barbie.

 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Korupce

Takových, co slibovali, jak zatočí s korupcí tu už bylo. V čem spočívá ten váš plán, jak s ní skoncovat? A za dobu, co jste ve sněmovně, předložili jste nějaký návrh, který by korupci zabránil? Jaký? Protože jak píšete, dochází k ní pořád

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Tak, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseŠiroko , 26.07.2024 6:24:33
Nejdůležitější je, že má fanatický zápal v očích, americký úsměv (ukazuje zuby) a do omrzení žvaní ty samé fáze (“ rasisti, extrémisté, populisté, západní hodnoty, boj proto ruské hrozbě, blablabla,….)

|  11 |  0

Další články z rubriky

Na zemi, na vodě, ve vzduchu, ve vesmíru, na síti. Na GLOBSEC se řešila nová vojenská doktrína NATO

18:51 Na zemi, na vodě, ve vzduchu, ve vesmíru, na síti. Na GLOBSEC se řešila nová vojenská doktrína NATO

Jako „multidoménová operace“ je označována nová vojenská doktrína NATO, o které se diskutovalo na pr…