„Tohle dělali komunisti.“ Nový úder ČT. Fridrichová se objevila v dalším studiu

20.08.2024 19:30 | Monitoring

Bývalá moderátorka dnes již zrušeného pořadu České televize 168 hodin obchází redakce českých médií a snaží se očistit své jméno. „Považuji to za naprosto faulový a podpásový postup i z toho důvodu, že přesně tohle je věc, kterou snadno ostřelujete holčičí čest, tohle je něco, co prostě u nás dělali komunisti, kdy takhle shazovali ženy, které se jim nelíbily,“ zhodnotila Nora Fridrichová tentokrát ve studiu Blesku postup České televize.

„Tohle dělali komunisti.“ Nový úder ČT. Fridrichová se objevila v dalším studiu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Nora Fridrichová, hlavní tvář publicistického pořadu 168 hodin

Nora Fridrichová, bývalá moderátorka zrušeného pořadu České televize 168 hodin, poskytla rozhovor pro server Blesk. Tam se vyjádřila v tom smyslu, že nevidí žádné natolik zásadní provinění, které by mělo vést ke zrušení pořadu 168 hodin. „Myslím si, že ty chyby, které nám jsou vytýkány a které údajně měly vést k ukončení pořadu 168 hodin, jsou tak malé, že těm důvodům vůbec nevěřím. Omlouvám se, že to říkám takhle jasně, ale takhle to cítím,“ řekla Fridrichová na svou obhajobu.

Poukázala i na to, že o konci pořadu se dozvěděla dva dny před odjezdem na dovolenou do Chorvatska, kterou trávila se svými dcerami. „Ta dovolená byla naplánovaná a já netušila, že mi nadřízení dva dny před odjezdem na dovolenou, mně a mým kolegům, zruší práci. To nemohl nikdo tušit,“ řekla, ale okamžitě dodala, že šuškanda v České televizi už jela naplno a o konci 168 hodin se vědělo. „Ono se to už vědělo předtím, my jsme slyšeli signály, že se tohle chystá, ale oficiálně nám nikdo nic neřekl a upřímně řečeno, takhle se prostě pořady nezavírají, takže na dovolené jsme byli všichni, koneckonců i moji nadřízení,“ tvrdila pro Blesk Fridrichová.

Poslední kapkou byl pro generálního ředitele Jana Součka únik SMS, které si mezi sebou přeposílala Nora Fridrichová se svým někdejším nadřízeným Markem Wollnerem. SMS byly plné profesního humoru, který se mezi kolegy používá běžně. Generální ředitel Souček je při pondělním zasedání Rady ČT, která byla svolána právě ke zrušení pořadu 168 hodin, nazval lascivními, intimními a ve výsledku masturbačními.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marian Kučera

MUDr. Raduan Nwelati byl položen dotaz

Odchod do důchod

Připouštíte, že je dost asociální, když chce vláda navyšovat věk odchodu věku do důchodu? Jelikož má vláda většinu, tak si to určitě prosadí, zajímá mě, zda to projde i přes senát? Tam má sice tato koalice také většinu, ale třeba je víc takových jako vy, co je proti? Nebo jste proti a přesto budete ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Je vůbec možné, že Fridrichová opravdu netuší, jak je neoblíbená , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseVenda Leruk , 21.08.2024 6:31:36
u většiny diváků a že považuje svoje lascívní SMS za normální? Fridrichová, ODEJDĚTE!

|  8 |  0

Další články z rubriky

„Těm Rusákům není nic svatý.“ Akce s Foltýnem a Koudelkou, v publiku odpůrci

4:45 „Těm Rusákům není nic svatý.“ Akce s Foltýnem a Koudelkou, v publiku odpůrci

„Těm Rusákům není nic svatý.“ Těmito slovy shrnul místopředseda Jan Bartošek bezpečnostní konferenci…