Dojatý Trump se slzami v očích. Emoce na sjezdu republikánů stříkaly

16.07.2024 13:29 | Monitoring

Donald Trump byl v pondělí oficiálně nominován kandidátem na prezidenta na sjezdu Republikánské strany v Milwaukee. Trump na akci přednesl první veřejný projev po sobotním pokusu o atentát, který odnesl zraněním ucha. Podle očitých svědků byl Trump dojatý a vystoupil s mnohem smířlivějším projevem, než bývalo zvykem. Trump prý působil neskutečně mile a pokorně, protože se mu podle komentujících v sobotu naprosto změnil život.

Dojatý Trump se slzami v očích. Emoce na sjezdu republikánů stříkaly
Foto: Repro X
Popisek: Donald Trump na nominačním sjezdu Republikánské strany

V americkém Milwaukee v pondělí začal sjezd Republikánské strany, který potvrdil exprezidenta Donalda Trumpa jako kandidáta na prezidenta v listopadových volbách. Trump pochopitelně opanoval scénu na nominačním sjezdu a podle dostupných záběrů byla atmosféra na sjezdu velmi dojemná.

„Chci se pokusit sjednotit naši zemi, ale nevím, jestli je to možné,“ oznámil Trump smířlivě a zcela se oprostil od tvrdé kritiky Bidenovy administrativy. Trump také po měsících spekulací oznámil, že kandidátem na viceprezidenta se stane devětatřicetiletý senátor J. D. Vance.

Na sociálních sítích se nyní šíří záběry dojatého Trumpa, který se slzami v očích vystupuje na pódium na nominačním sjezdu republikánů.

„Nikdy předtím jsem Trumpa neviděla vypadat tak emotivně a dojatě. Těžko se na to dívat, aniž by člověk po tom všem brečel. Amerika ti kryje záda, Donalde Trumpe!“ uvedla jedna z Trumpových fanynek.

„Nikdy jsem neviděl Trumpa vypadat tak emotivně, pokorně a mile. Vypadal úplně jinak – život se mu změnil. Bůh mu žehnej,“ všiml si další komentující.

„Trump vstoupil do RNC se slzami v očích. Srdce opravdového bojovníka,“ přidal se další fanoušek.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Makarovič

Ing. Martin Kukla byl položen dotaz

krajské volby

Dobrý den, mám dvě otázky. Kdybyste byl hejtman, zůstal byste i poslancem? Je podle vás kumulace funkcí v pořádku? Vlastně mám tři otázky, jelikož se teď logicky dost vymezujete proti vedení kraje, dokázal byste si s některou ze stran představit koalici? Děkuji za odpověď.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Hlavně aby zastavil ty naše krvežíznivé zločince, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseKocum , 16.07.2024 13:39:06(upraveno 16.07.2024 13:44:18)
Vyprovokovali Rusa a obětovali by Ukrajince do jednoho za svoji zvrhlou ideologii. Přitom by bývalo stačilo přistoupit na jednání o které Rusko žádalo.

|  7 |  0

Další články z rubriky

Zakladatel Telegramu Durov zatčen. Ne v Rusku, ve Francii. Je z toho skandál

7:40 Zakladatel Telegramu Durov zatčen. Ne v Rusku, ve Francii. Je z toho skandál

Pavel Durov, rusko-francouzský miliardář, zakladatel a generální ředitel aplikace pro zasílání zpráv…