Mnichov: Policie v supermarketu zastřelila ženu. Měla nůž

20.08.2024 8:04 | Monitoring

V bavorské metropoli Mnichově zažili v pondělí večer krušné chvíle. Policie v jednom ze zdejších supermarketů zastřelila ženu ozbrojenou nožem.

Mnichov: Policie v supermarketu zastřelila ženu. Měla nůž
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mnichov

„Krvavé drama v pondělí večer! Policisté v supermarketu v Mnichově zastřelili ženu (31), která je napadla nožem,“ popsal situaci server nejčtenějšího německého listu Bild ve dvou větách.

Na policii se v pondělí večer obrátila svědkyně, která oznámila, že sleduje ženu, která ohrožovala nožem své okolí. Agresivní paní měla vstoupit do metra, popojela dvě zastávky a na Implerstrasse zamířila do nejbližšího supermarketu.

„Když policisté v 18.48 dorazili do supermarketu a mluvili s ženou, policisty prý napadla nožem. Několik důstojníků vytáhlo služební zbraně a vystřelilo. Podle informací serveru BR24 však před použitím střelných zbraní strážci zákona použili i pepřové spreje. 31letá žena byla několikrát zasažena, včetně břicha, a zkolabovala. A před osmou hodinou večer přímo v supermarketu zemřela.

Server magazínu Focus doplnil, že šlo o supermarket Penny. Nebylo také jasné, kolik výstřelů přesně padlo a který z policistů ženu zabil.

Podle listu Süddeutsche Zeitung na místo dorazilo asi deset policejních hlídek.

Další podrobnosti o incidentu chce policie uveřejnit v úterý odpoledne.

 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

No , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseBlanik , 20.08.2024 9:48:53
Předpokládám že ta paní byla bílá, proto dostala několik koulí a to hned. Naposledy hnědoněmec stihl pobodat několik lidí a zabít cajta, než konečně taky dostal kouli.

|  6 |  0

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Povodeň, kampaň. Fotky skoro za čtyři mega. „Morální svinstvo“

12:54 Hejtman Grolich: Povodeň, kampaň. Fotky skoro za čtyři mega. „Morální svinstvo“

Můj kanál má více sledujících. Tak vysvětlil hejtman Jihomoravského kraje Jan Grolich, proč se krizo…