Z utečeneckých táborů rakve za covidu nevynášeli. Profesor Žaloudík rozkrývá proč

21.05.2024 21:45 | Monitoring

V posledních letech důvěra v lékaře u části české populace značně utrpěla. Kvůli covidu se, podle bývalého senátora a dlouholetého ředitele prestižního onkologického pracoviště profesora Jana Žaloudíka, naše společnost rozpadla na čtyři skupiny.

Z utečeneckých táborů rakve za covidu nevynášeli. Profesor Žaloudík rozkrývá proč
Foto: Svědomí národa
Popisek: Lékař Jan Žaloudík

„Jedna je maličká, ta ‚ví‘. Potom je ta, která ví také, protože se vše dozvěděla na ČT24, s tou se člověk stýkat nechce. Pak je tam skupina, která má pocit, že z ní ta doba udělala trošku pitomce, a tak na to ráda zapomíná. Pak je parta bojovníků, kteří stále čekají, že budou soudní řešení a někdo bude hnán k nějaké odpovědnosti,“ uvedl v rozhovoru pro Nadační fond Svědomí národa.

K odpovědnosti ale podle něj zřejmě hnán nikdo nebude: „Celá ta věc je vlastně úspěšná. Ověřilo se, že s masami lze napříč národy velice hezky zacházet, když se poukáže na základní existenční věci,“ podotýká lékař k době covidové.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Natálie Brožovská

Mgr. Jana Černochová byl položen dotaz

Paní ministryně

Dobrý den, paní ministryně, nezlobte se, že k vám budu upřímný, ale nemyslíte, že vám ta funkce ministryně až moc stoupla do hlavy, a že si spory s Řehkou jen škodíte? Já moc nechápu, proč by nemohl mít oficiální profil na sociální síti, vždyť čím lepší komunikace, tím jen líp nebo z čeho máte strac...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Profesor Žaloudík má koule, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseFilipes , 22.05.2024 6:58:19
Na rozdíl od mnoha jeho kolegů v bílém plášti. Ti mají jen své zájmy a benefity za to, že drží basu s kriminálníky z Big Pharma.

|  8 |  0

Další články z rubriky

Zeman o míru na Ukrajině: S touto vládou k němu Česko nepřispěje

22:00 Zeman o míru na Ukrajině: S touto vládou k němu Česko nepřispěje

Bývalý prezident Miloš Zeman komentoval události v tuzemské i zahraniční politice. Mezi nimi ostře s…