John (VV): Očekávám navrácení pražských radnic zpět k občanům

30.10.2011 6:31 | Zprávy

Věci veřejné na Vysočině zvolily krajskou radu. Témata, kterými by se měla v regionu zabývat, představil předseda strany Věci veřejné Radek John.

John (VV): Očekávám navrácení pražských radnic zpět k občanům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Věcí veřejných Radek John

Strana Věci veřejné v Praze zvolila krajskou radu. „Chtěla bych poděkovat, že byla zvolena tak kvalitní rada. Ujišťuji vás, že jako předsedkyně krajské rady budu stejně přísná a spravedlivá, jako jsem byla přísná a spravedlivá tajemnice," řekla nová předsedkyně krajské rady Vladimíra Hodanová.

Krajská rada v Praze se skládá z jedenácti členů. Předsedkyní rady je Vladimíra Hodanová, místopředsedkyní Jan Dobeš. Dalšími členy jsou Radek John, Pavel Kratochvíl, Alexander Lochman, Karolína Peake, Dalibor Sadovský, Vít Bárta, Kamil Jankovský ml., Jana Knoblochová a Jiří Vejmelka.

„Krajské rady, které Věci veřejné v krajích zvolily, jsou tvořené výraznými místními osobnostmi s konkrétními výsledky a odhodlaností k další práci. Od pražské rady očekávám, že napomůže navrácení pražských radnic zpět k občanům, odpovědnému hospodaření a sociální uvážlivosti. Vnímám to o to citlivěji, protože sám stejnou situaci návratu důvěry v politiku řeším jako zastupitel v Praze 5," řekl předseda strany Radek John.

Dále čtěte:
John (VV): Nová rada se bude věnovat aktuálním problémům Karlovarského kraje
Předseda regionálních VV: Stát se čekatelem naší strany je skoro masochismus ##PROFIL 1237##

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Veslařky ukázaly na radnici bronz z Kanady

22:41 Olomouc: Veslařky ukázaly na radnici bronz z Kanady

Úspěšné české juniorské reprezentantky ve veslování Eva Slepičková a Michaela Uličná dorazily dnes n…