Regec (ČSSD): Zásadní moment pro sport

19.10.2011 18:27 | Zprávy

Volby do Českého olympijského výboru a do výkonného výboru ČOV se budou konat 1. 11. 2012. Toto sdružení od svého založení rozvíjí olympijské ideály a zabezpečuje účast českých sportovců na letních a zimních olympijských hrách. Tato organizace bude do budoucna velice důležitou spojkou mezi sportem a vládou. Je zapotřebí, aby byli zvoleni kompetentní a zodpovědní lidé, kteří se budou vzorně starat o český sport.

Regec (ČSSD): Zásadní moment pro sport
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Jediným kandidátem na post předsedy ČOV je Ing. Jiří Kejval, který už dlouhá léta pracuje jako místopředseda pro ekonomiku a marketing ČOV. Je to úspěšný bývalý sportovec a podnikatel, z mého pohledu člověk na správném místě. Jsou zde ale kandidáti do výkonného výboru ČOV, kteří by vzhledem k jejich minulosti neměli být vůbec na této kandidátce a už vůbec ne zvoleni do takových výkonných funkcí.

Je potřeba zdůraznit, že ve vedoucích funkcích a výkonném výboru ČOV by neměli být lidé, kteří nesou podíl za pád Sazky a tím připravili náš sport o jeden z hlavních finančních zdrojů.

Doufám, že delegáti, kteří budou výkonný výbor ČOV volit si budou výše uvedeného vědomi a budou s rozvahou vybírat a volit kandidáty, o kterých jsou přesvědčeni, že chtějí a budou pracovat pro český sport a pro české sportovce.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Benešík (KDU-ČSL): Zlínský kraj se musí rozvíjet a já vím, jak na to

18:01 Benešík (KDU-ČSL): Zlínský kraj se musí rozvíjet a já vím, jak na to

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k volbám do kraje.