Vaňhová (ČSSD): Poslanecký šanson

26.10.2011 8:17 | Zprávy

Jiří Paroubek, zdá se, nikdy neopomene šanci kopnout si do strany, ze které tak neslavně odešel.

Vaňhová (ČSSD): Poslanecký šanson
Foto: vanhova.cz
Popisek: Hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová

Naposledy tak učinil na základě prohlášení Lukáše Kohouta o jeho údajném kontaktu s krajským radním Jakubcem. Pan poslanec nezaváhal a přispěchal do médií s vyjádřením, že o tomto spojení sociálnědemokratické vedení Ústeckého kraje vědělo a tím pádem vytváření protiromských nálad tajně tolerovalo.

Z tiskové manufaktury pana poslance už vzešlo mnoho prapodivností, ale tentokrát pan Paroubek překonal sám sebe. Kdyby jeho vyjádření nebylo tak smutné, člověk by se mu musel smát. Úsilí Ústeckého kraje vyřešit situaci ve Šluknovském výběžku může nevidět jen ten, kdo ho programově vidět nechce. Bohužel to je případ i pana poslance.

Na nepodložená a z prstu vycucaná nařknutí se těžko reaguje. O to jsou mediálně zajímavější a P.R. oddělení Jiřího Paroubka to moc dobře ví. Odpovědět na ně lze jen každodenní prací a já jsem přesvědčená, že se tak děje. Výmluvným důkazem toho je například legislativní balíček Ústeckého kraje. Je smutné, že relevantní zákonodárná aktivita pana poslance je v tomto směru veškerá žádná.

Svůj mediální výkřik do tmy zakončil pan poslanec komentářem svého odchodu ze sociální demokracie a to citací slavné Edith Piaf v originále Je ne regrette rien (Ničeho nelituji). Sice netuším, proč si pan poslanec připadá jako francouzská šansoniérka a přijde mi to spíše jako otázka pro odborníky, ale jedno vím docela jistě - jeho odchodu příliš nelituje ani ČSSD.

Více:
Paroubek o Klausovi: Sice s ním nesouhlasím, ale aspoň je mu rozumět

##PROFIL 311##


Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanhova.cz

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Veslařky ukázaly na radnici bronz z Kanady

22:41 Olomouc: Veslařky ukázaly na radnici bronz z Kanady

Úspěšné české juniorské reprezentantky ve veslování Eva Slepičková a Michaela Uličná dorazily dnes n…