Přehlídka zvrácenosti. Vyoral znechucen olympiádou. A Azovem v Česku

02.08.2024 14:45 | Rozhovor

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – Přehlídka zvrácenosti. Tak komentátor Tomáš Vyoral popisuje zahájení olympijských her, které pak olympijští činitelé raději smazali. Podle něho to byla další ukázka toho, že se blíží konec upadajícího západu. „Jen naprostý úchyl a degenerát může poplivat Leonardovo ztvárnění Poslední večeře Páně tím, že Ježíše nahradíte morbidně tlustou ženskou s koronou na hlavě a apoštoly panoptikem LGBTQNSDAP figurek,“ vyjádřil se. Ale komentoval také příslušníky Azovu na návštěvě v Česku.

Přehlídka zvrácenosti. Vyoral znechucen olympiádou. A Azovem v Česku
Foto: Archiv Tomáše Vyorala
Popisek: Komentátor Tomáš Vyoral

Tak máme za sebou návštěvu praporu Azov v ČR, o které vláda a její politici mlčeli jako zařezaní. Když europoslankyně Konečná požádala ministra Lipavského, aby se distancoval a ohradil (případně s celou vládou), byla obviněna, že tím slouží Rusům a o Azovu neřekl Lipavský ani slovo. Čeho se ve vládě bojí, že o nich na Ukrajině napíšou něco zlého? Nebo snad něčeho horšího?

Politruci naši protektorátní vlády, protože nic jiného naši soudobí lokajové nejsou, pouze plní zadání a notičky svých protektorů ze zahraničí. Ukrajiny se jistě nebojí, jen v rámci udržení koryt jedou dle vytyčených notiček. A ty jsou nyní nekriticky ukrofilní a pro Českou republiku zcela destruktivní. Je trestuhodné, že vláda České republiky povolí zcela nepokryté verbování českých občanů do ukrajinského praporu, který minimálně dříve silně inklinoval k neonacismu. Ostatně tuším, že ještě nedávno byl z tohoto důvodu na sankčním seznamu USA. A mediální negramoti hlavního proudu ještě propagandisticky tuto akci pokrývali. Jeden titulek za všechny: „Ukrajinští veteráni verbovali v Praze. Hanba banderovcům, soptili chcimíři“. Tenhle výplod nějakého Adama Hájka z iDnesu, který evidentně straní ukrajinským neonacistům a zesměšňuje určitou část vlastních spoluobčanů a čtenářů, jen ilustruje, jakými bezcharakterními pazgřivci jsou média často zaplevelena.

Říci, že zahájení olympiády bylo kontroverzní, je slabé slovo. Jak byste vy popsal tuto přehlídku?

Slovo kontroverzní je v případě tohoto zahájení a vlastně zatím i celých olympijských her pouze eufemismem nejhrubšího zrna. Zahájení samo o sobě – nebo minimálně ty části, které jsem zaznamenal – bylo přehlídkou zvrácenosti, defektů, úchylek, dekadence a úpadku takzvaného západu, který na pařížské olympiádě pouze potvrzuje, že se blíží jeho konec. Jen naprostý úchyl a degenerát může poplivat Leonardovo ztvárnění Poslední večeře Páně tím, že Ježíše nahradíte morbidně tlustou ženskou s koronou na hlavě a apoštoly panoptikem LGBTQNSDAP figurek, mezi něž umístí malou holčičku. Symbolika podobně jako na zahájení OH v Londýně ohledně obrazného i reálného odebírání dětí? Ponechávám na čtenáři. Když připočteme „satanistické“ odkazy na jinak nelogickou hlavu býka či molocha při zahájení, olympijskou vlajku vyvěšovanou vzhůru nohama či posledního jezdce Apokalypsy, pak je myslím poměrně zřejmé, že nešlo o slavnostní ceremoniál, ale opět o ceremoniál, který elity jen využily v rámci prediktivního programování společnosti.

Vypůjčím si slova Petra Markvarta, který mimo jiné na facebooku napsal: „Část včerejšího zahajovacího ceremoniálu, na který jsem dnes od rána upozorňován na sociálních sítích, je přesnou reflexí toho, proč nás celý svět nenávidí a pohrdá námi. Poplivat vlastní náboženství a hodnoty úchylnou performancí deviantů, popřít základy normality existence lidského pokolení, mohou dopustit jenom ubožáci a duševně narušení jedinci v čele našich zemí.“ Podepisuji. Líp bych to neshrnul. Z hlediska prorežimní propagandy se až nabízí příměr pařížské olympiády ke dvěma německým olympiádám z roku 1936. Když k tomu všemu připočteme sportovce házející šavle po plavání v Seině a „chlapy“ či „polochlapy“ mlátící ženské v ringu pod pěti olympijskými kruhy za potlesku papalášů a držení pysků drtivé většiny sportovců, je na místě celou olympiádu nadobro odpískat a poslední ať zhasne. Smysl olympiády v kontextu fair play a přátelského sjednocení národů byl zcela zdiskreditován a podříznut. Opak, inverze se stala realitou, což je opět symbolický odkaz k tomu, co jsem už zmínil v souvislosti s hlavou býka.

A když se ještě vrátíme k profláklé olympijské kolekci Adama Černého, ten uvedl, že jak bude kolekce hodnocena v Česku, pro něj bylo vedlejší. Není to de facto potvrzení názoru, který zazněl z několika stran, že podobná vystoupení jsou exhibice elit pro elity, které ovšem platí plebs?

Ano, v jednom souvětí jste vystihl celou podstatu věci. S Českou republikou má ona kolekce včetně pofidérního pláště společného asi tolik, co já s Albertem Einsteinem. A vzhledem k odporu, myslím si, velké části veřejnosti nám pak mediální pohůnci na denní bázi předkládají pamflety o tom, kde a jak byl v zahraničí onen oděvní brak vysoce oceněn. Opět jen typický příklad současné propagandy.

Piráti mají v poslední době samé lepší nápady. Například že by se od 10 hodiny omezil prodej alkoholu. Autorem nápadu je Janka Michailidu. Nicméně, prý ani u Pirátů není pro návrh podpora. „Je to soukromá sondáž několika lidí, která nemá ve straně podporu,“ uvedl člen strany Patrik Zandl. Boj s alkoholem, ten naposled zkoušel Gorbačov, ne? A nedopadl dvakrát slavně.

Když už nevíš coby, tak si trumfni. Z toho možná ona pirátka, pirát či pirátko – abych se někoho raději nedotkl – vycházela, vycházel či vycházelo. Všemožné zákazy, restrikce, doporučení a motivace – jak si dobře pamatujeme z dob koronafašismu – jsou hlavními nástroji všech totalitních režimů včetně toho současného.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Šebesta

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Gregorová, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseIvana1 , 02.08.2024 16:43:33
tak jako nejsem a nikdy jsem nebyla komunistka (čti politický zaprodanec bývalého režimu tyjící z politických profitů služby danému režimu), ale ten slovní průjem Gregorové, kterému ona sama nevěří, mne dost zasáhl. Opravdu musím říct, že takoví lidé jsou ostudou naší země a jejího poctivého lidu. Kuš, babo nemytá, hnusná, fialová. Zavři svoji hnusnou a prolhanou hubu. Buď ráda, že žiješ z daní pracujících, těž si svoji nezaslouženou politickou rentu! Ale nelez na obrazovky. Nemáš pravdu! Lžeš! A jestli si myslíš, že tímto vyrovnáš průsery svého šéfa v oblasti stav. zákona, tak se pleteš. Jako viděla jsem, jak se klaníš Bartošovi na nějaké vaší schůzi. Co to jako mělo být? Ta nová svobodná image mladých? Ani my jsme se nikomu neklaněli až do pasu! Jen zrádci národa jako si ty. Jak za protektorátu, tak za komárů jako dnes. Špíno nehezká.

|  25 |  0

Další články z rubriky

Přední muž Okamurova týmu promluvil o černošském „chirurgovi“, Romech i Jiřím Pospíšilovi

4:44 Přední muž Okamurova týmu promluvil o černošském „chirurgovi“, Romech i Jiřím Pospíšilovi

ROZHOVOR „Je snad jakékoli vyobrazení člověka tmavé pleti automaticky rasismem? A co vyobrazení bělo…