Jihlava: Podzemí se návštěvníkům otevře i večer

08.07.2024 13:37 | Tisková zpráva

Večerní kostýmované prohlídky Jihlavského podzemí se uskuteční 12. a 13. července. Návštěvníkům nabídnou jedinečný zážitek plný tajemství a historie.

Jihlava: Podzemí se návštěvníkům otevře i večer
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Pracovníci Jihlavského podzemí připravili pro návštěvníky večerní prohlídky. Průvodci v dobových kostýmech vás provedou temnými zákoutími a odhalí fascinující příběhy, které se tam odehrály. Navíc se při procházce podzemními chodbami setkáte s postavami z dávné minulosti, které vám přiblíží život v Jihlavě před staletími. Zážitek je umocněn atmosférickým osvětlením a zvukovými efekty, které dodají prohlídce autentický nádech.

Vstupenky si můžete zakoupit na pokladně Jihlavského podzemí nebo online. Prohlídky se uskuteční 12. a 13. července v 18:00, 18:45, 19:30, 20:45 a 21:30.  

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká Lípa: Městský úřad získal ocenění v soutěži Přívětivý úřad

11:33 Česká Lípa: Městský úřad získal ocenění v soutěži Přívětivý úřad

V rámci devátého ročníku soutěže Ministerstva vnitra ČR „Přívětivý úřad“ získal Městský úřad Česká L…