Olomouc: Město vyhlašuje další elektronickou aukci na nájemní bydlení

07.09.2024 11:33 | Tisková zpráva

Další aukce nájemního bydlení v Olomouci se uskuteční 17. září. Tentokrát se mohou zájemci ucházet o byt 1+1 na Černé cestě.

Olomouc: Město vyhlašuje další elektronickou aukci na nájemní bydlení
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Registrační kolo tohoto výběrového řízení končí 11. září v 10 hodin. Kromě registrace musí zájemce před zahájením samotné aukce stihnout vyplnit přihlášku, doložit potřebné doklady, odstranit případné nedostatky a složit jistinu. Registrace probíhají na adrese olomouc.eu/eaukce. Pokud zájemce splní všechny podmínky, může se zúčastnit elektronické aukce, která se koná 17. září.

Byt o dispozici 1+1 na adrese Černá cesta 13, Olomouc se nachází ve druhém nadzemním podlaží a jeho celková plocha je 39,37 m2. Prohlédnout si ho můžete na stránkách společnosti Správa nemovitostí Olomouc, kde se dozvíte i veškeré podrobnosti k aukci.

Podmínkou pro účast v elektronické aukci je, že dražitel je starší 18 let, musí dražit nájem bytu sám pro sebe, to znamená, že v bytě pak musí sám bydlet. Zájemce doloží skutečnosti vyžadované pravidly, složí jistinu do aukce nájmu ke konkrétnímu bytu a pak dostane přístupová práva do dražební aplikace. Vyvolávací výše nájemného bude 150 korun za metr čtvereční na měsíc.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Paní poslankyně dotaz na vás zněl následovně. "Kdo ustanovil, že budou mít poslanci prázdniny."

Na to jste neodpověděla, jen jste se ze široka rozepsala. Mám možnost sledovat dění v poslanecké sněmovně v televizi. Ve vašem textu je toto:"což je proto, že jednání PS probíhá za přítomnosti členů Vlády". Vládu velmi často ale na jednání sněmovny nevídám. O mnohých poslancích nemluvě. Jste asi sku...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Sdílené elektrokoloběžky končí, prim hrají kola

19:10 Hradec Králové: Sdílené elektrokoloběžky končí, prim hrají kola

Sdílené elektrokoloběžky, které se v Hradci Králové pokoušely usadit, už podruhé neuspěly. V prvním …