Vsetín: Informace ke kontejnerům na nepotřebný textil

24.08.2024 16:33 | Tisková zpráva

Z důvodu výměny jednoho ze dvou dodavatelů dochází v těchto dnech k odstraňování kontejnerů na nepotřebný textil od společnosti TextilEco. Ty budou v průběhu září nahrazeny jinými od nového provozovatele. Nepotřebný textil můžete odevzdávat do kontejnerů druhé firmy (Dimatex), která pro město tyto kontejnery zajišťuje, které jsou stále k dispozici. Přehled naleznete níže.

Vsetín: Informace ke kontejnerům na nepotřebný textil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Místa, kde budou kontejnery odstraněny a nahrazeny novými:

Bratří Hlaviců 111, Dolní Jasenka – COOP, Mládí 1572, MUDr. Františka Sovy 62, Ohrada 1851, Ohrada 1865-1850, Okružní 417, Okružní 455, Pod Vršky 50, SD Kaufland, Stará Cesta 1781, Svárov – COOP, Školní 1880, Tyršova 1271, U COOP (Rybníky).

Místa, kde zůstávají k dispozici stávající kontejnery:

Bobrky 432, Bratří Hlaviců 133, Dětská 1841, Družstevní 1180, Janišov horní točna, Josefa Sousedíka 1433, LCO Bobrky, Lidická – parkoviště, Na Výsluní – parkoviště, Okružní 208 – parkoviště, Rokytnice – bytovky, Semetín, Sušilova 1235, Svornosti/Luh, Zastávka Pod Babykou.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Pane senátore ještě k dotazu "Bydlení"

V začátku odpovědi jste uvedl: " Asi jediný způsob, jak pomoci stavět cenově dostupné bydlení, je významně je dotovat ze státních prostředků." Nemyslíte, že města, obce, bezhlavě a bez nějakých výhledů do budoucnosti rozprodaly z politických důvodů (aby se tehdejší konšelé zalíbili) mnohdy pod cenou...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Vlastníci památek mohou čerpat příspěvky

7:17 České Budějovice: Vlastníci památek mohou čerpat příspěvky

Odbor památkové péče magistrátu opět nabízí majitelům památek možnost zapojit se do Programu regener…