Vsetín: Stavba autobusového nádraží si vynutila uzavření odstavných ploch

24.09.2024 22:09 | Tisková zpráva

Upozorňujeme motoristy, že od pondělí 23. září si postup stavebních prací v přednádražním prostoru vyžádal trvalé uzavření odstavné plochy podél Nádražní ulice v úseku mezi dopravním terminálem a křižovatkou s ulicí Svárov (před bývalou knihovnou).

Vsetín: Stavba autobusového nádraží si vynutila uzavření odstavných ploch
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Tuto plochu, kde jsou motoristé zvyklí odstavovat vozidla, ačkoliv se nejedná o oficiální parkoviště, bude potřeba využít jako zařízení staveniště, deponii kameniva a dalšího materiálu při probíhající stavbě nového autobusového nádraží a rekonstrukci Nádražní ulice. V příštím roce pak bude v tomto prostoru vybudován nový chodník s cyklostezkou a osázen bude zelení,“ vysvětlil starosta Jiří Čunek (KDU-ČSL).

Anketa

Kdo je budoucností ODS?

hlasovalo: 5340 lidí

Postup stavebních prací v přednádražním prostoru si během podzimu vynutí také uzavření odstavné plochy mezi poliklinikou a Vsetínskou nemocnicí. „Důvodem bude výstavba dešťové kanalizace z nového autobusového nádraží a následně i okružní křižovatky a přilehlých chodníků,“ informoval starosta Čunek.

 „Jsem si vědom, že nás kvůli rozsáhlé stavební činnosti v přednádraží čeká náročnější období z hlediska parkování, proto žádám řidiče, aby byli trpěliví a k odstavení vozidel využívali plochy mimo centrum města. Například záchytné parkoviště na někdejším spartakiádním stadionu na Ohradě nebo u zimního stadionu. Uleví se nám ve druhé polovině příštího roku, kdy bude otevřen parkovací dům vedle vlakového nádraží,“ dodal starosta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jan Skalický byl položen dotaz

To myslíte vážně, že tu žádné povodně nejsou?

A co to tedy podle vás je? Nestydíte se? Vždyť v důsledku povodní vyhaslo několik životů, spousta lidí přišlo o střechy na hlavou a o svůj majetek. To jste tak asociální nebo jste úplně mimo? A fakt myslíte, že má kdokoliv z této tragédie radost? Možná tak vy, jelikož jste ji evidentně zneužil ke sv...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Vsetín: Stavba autobusového nádraží si vynutila uzavření odstavných ploch

22:09 Vsetín: Stavba autobusového nádraží si vynutila uzavření odstavných ploch

Upozorňujeme motoristy, že od pondělí 23. září si postup stavebních prací v přednádražním prostoru v…