Fiala (SPD): 6,75 miliardy Ukrajině. A českým důchodcům se bude snižovat důchod

05.07.2024 18:09 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vyzbrojování Ukrajiny.

Fiala (SPD): 6,75 miliardy Ukrajině. A českým důchodcům se bude snižovat důchod
Foto: Screen: CNN Prima News
Popisek: Radim Fiala (SPD) v pořadu Partie.

Fialova vláda poslala od začátku války na Ukrajině do letošního května Ukrajině z armádních skladů vojenský materiál v hodnotě 6,75 miliardy korun, uvedlo ministerstvo obrany. Českým důchodcům se ale bude vláda snižovat důchod. Hnutí SPD jednoznačně nesouhlasí s posíláním peněz a zbraní Ukrajině! Peníze, které Fialova vláda poskytne zkorumpovanému ukrajinskému režimu na zabíjení, mohli sloužit českým občanům. Hnutí SPD podporuje mír, ne válku. Chceme zastavit válečná jatka a prosazujeme mírová jednání! Nesouhlasíme s členstvím Ukrajiny ani v NATO, ani v EU, protože jde o zkorumpovaný režim a zatáhlo by nás to konfliktu proti Rusku.

54 procent Čechů podle nejnovějšího průzkumu STEM nesouhlasilo s dodávkami zbraní a vojenského materiálu na Ukrajinu, v případě bojových letadel to bylo ještě o tři procentní body lidí víc. Proti vyjednávání o vstupu Ukrajiny do EU se vyslovilo 61 procent dotázaných. 82 procent obyvatel byla proti přímému zapojení sil NATO do bojů proti Rusku na Ukrajině. Informovala o tom ČTK.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

Myslíte, že u Ústavního soudu uspějete?

Dobrý den, myslíte, že máte šanci uspět u ÚS se zrušením ustanovení konsolidačního balíčku? Zatím soud žádné obdobné stížnosti nevyhověl. A nezkoušelo už stížnost podat ANO? Na co při stížnosti spoléháte ?Co přesně vlastně chcete zrušit? A kde najdu seznam těch, co návrh také podepsali? Vidím, že od...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán se snaží zavčas zachránit Evropu

19:02 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán se snaží zavčas zachránit Evropu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cestám Viktora Orbána při jednání o příměří.