Fiala (SPD): Mnoho imigrantů má německé občanství a ti nejsou uvedeni jako „cizinci“

07.08.2024 18:01 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kriminalitě migrantů v Německu.

Fiala (SPD): Mnoho imigrantů má německé občanství a ti nejsou uvedeni jako „cizinci“
Foto: Partie Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS
Popisek: Radim Fiala (SPD).

V Německu extrémně narostla brutální kriminalita islámských imigrantů včetně vražd. A Fialova Pětikoalice dojednala přijetí Migračního paktu EU, který zavádí fakticky kvóty na imigranty.

Pojďme rychle ukončit současnou vládu. Volte bezpečí, volte SPD! Nejnovější statistika Spolkového kriminálního úřadu šokuje počtem trestných činů, které v zemi páchají Tunisané a Maročané. Policie hovoří o explozi brutálního násilí a krádeží ze strany Severoafričanů, píše nejčtenější deník Bild a u nás Novinky. Pokud jde o Tunisany, ti kralují sexuálním trestným činům.

Kriminalita v této oblasti se u Tunisanů zvýšila o 165 procent, v případě Maročanů o 65 procent.

V trestných činech vražd a zabití jsou na prvním místě Maročané, kde se jejich kriminalita zvýšila o neuvěřitelných 288 procent, píše Bild s odvoláním na policejní statistiky.

U násilných trestných činů (ublížení na zdraví s následkem smrti, vyděračských únosů) došlo u Tunisanů k nárůstu o 110 procent a u Maročanů o 67 procent.

Prudce přibývá útoků na policisty. Razantně přibylo krádeží, kterých je mnohem více než před čtyřmi lety. U Maročanů je nárůst o 90 procent, u Tunisanů o 176 procent.

V Německu se zhruba 84 miliony obyvatel policie v loňském roce zaevidovala více než 2,2 milionu podezřelých z trestných činů, což bylo meziročně o 7,3 procenta více. Největší podíl tvoří skupina starších 21 let. V této skupině policejní statistika uvádí, že asi jeden milion podezřelých byli lidé s německým občanstvím (meziročně o jeden a půl procenta více) a přes 744 tisíc cizinci (meziročně o 15,2 procenta více).

Nejvyšší nárůst kriminality u cizinců je v případě mládeže od čtrnácti do osmnácti let věku, kdy bylo meziroční zvýšení o 31,4 procenta. Problémem je také kriminalita neněmeckých dětí, kdy meziroční nárůst byl 30,9 procenta. Vysoký je nárůst kriminality u dospělých cizinců mladších 21 let, který činil 27,4 procenta.

Musíme brát také v potaz, že velmi mnoho imigrantů má již německé občanství a ti nejsou uvedeni jako „cizinci“.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

zbraně

Dobrý den, nemám zbraň ani se v tom nevyznám, ale dosud jsme myslela, že kdo chce mít zbrojní průkaz, musí složit nějaké psychotesty. Byla jsem tak dost překvapená, když jsem si zde přečetla váš článek, kde píšete, že to tak není. Na druhou stranu, podle mě, když bude chtít někdo, kdo to nemá v hlav...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vanka (ANO): Pojďte volit a vyšlete vzkaz vládě

23:08 Vanka (ANO): Pojďte volit a vyšlete vzkaz vládě

Senátní volby 2024 jsou dokonalým prostředkem k vyjádření vašeho postoje. Nedílnou součástí Senátu Č…