Fiala (SPD): Už ani halíř Ukrajincům!

13.10.2024 22:01 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhodám ukrajinských uprchlíků

Fiala (SPD): Už ani halíř Ukrajincům!
Foto: CNN Prima NEWS
Popisek: Místopředseda hnutí SPD Radim Fiala v pořadu K věci

Ukrajinci v České republice mohou jezdit bez technické a s prošlým řidičákem, a mohou tak ohrozit české občany. Stop privilegiím Ukrajincům na úkor českých občanů! Český stát k 1. srpnu evidoval 23 471 vozidel ukrajinských provozovatelů. Na pravidelné prohlídky ve stanicích technické kontroly (STK) s automobilem nemusí. Což je šílené! Technickou absolvují lidé přece kvůli bezpečnosti na silnici, a pokud ji Ukrajinci nemusí mít, mohou tím ohrožovat na silnici české občany, protože jejich auta mohou být v havarijním stavu!

Anketa

Jakou měsíční apanáž by měla dostávat manželka prezidenta České republiky?

96%
0%
hlasovalo: 16991 lidí

A podle vyjádření ministerstva dopravy totiž u nás mohou jezdit i s prošlým řidičským průkazem své země. Podmínkou je, aby platnost dokladu vypršela po 31. prosinci roku 2021. Pro hnutí SPD jsou na prvním místě čeští občané. Vidíme, že pro Fialovu vládu jsou na prvním místě Ukrajinci.

Podle hnutí SPD by se měli ukrajinští uprchlíci vrátit domů a měla by se zahájit mírová jednání. Hnutí SPD jasně říká: Už ani halíř Ukrajincům! Nula! Peníze českým občanům, to je jasná pozice SPD. Pakliže tu někdo pracuje, tak přece nepotřebuje peníze. Proč mají mít nějakou podporu? Pro nás je na prvním místě český občan.

Hnutí SPD neodmítá soucit, který byl v prvotní fázi potřeba, ale posíláním peněz Ukrajincům a ukrajinské vládě na zbraně se jen prodlužuje válka a Ukrajinci nejsou motivováni, aby tlačili na svou vládu, aby ukončila konflikt a ukrajinská vláda není motivována k jednání o míru. Naše země se raketově zadlužuje, přitom peníze mnohdy chybí českým občanům!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Vláda vyplácí stamiliardy na Ukrajince

To tvrdí SPD včetně vás. Zajímalo by mě, zda lze přesně někde dohledat, kolik a za co vláda peníze Ukrajincům vyplácí? A chápu to dobře, že vy byste Ukrajincům nedali vůbec nic? A poskytly byste jim vůbec azyl? A jestli ano, tak jak by to fungovalo v praxi? Protože když by nedostali žádnou finanční ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Už ani halíř Ukrajincům!

22:01 Fiala (SPD): Už ani halíř Ukrajincům!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhodám ukrajinských uprchlíků