Klán (KSČM): Případ pro prezidenta

24.07.2024 4:31 | Monitoring

V prezidentské volbě se opakovalo, že Česko potřebuje prezidenta, který nedělá Česku ostudu. Říkali to hlavně ti, kteří žádná zahraniční média nečetli, zpravidla protože žádný cizí jazyk neznali.

Klán (KSČM): Případ pro prezidenta
Foto: janklan.cz
Popisek: Jan Klán, poslanec KSČM za Středočeský kraj

Kdyby znali a četli, zjistili by, že o Českém prezidentu, na rozdíl od toho amerického nebo ruského, se vůbec nepíše. I v českých mediích se píše více o Putinovi nebo Zelenském, než o Pavlovi. Holt, novináři v oligo- i těch veřejných mediích s redakcí v Praze dávají přednost Východu před Západem. I proto byl zvolen Petr Pavel, aby situaci normalizoval.

Opět se stalo, že posádka DB (Deutsche Bahn) odmítla v Děčíně převzít soupravu ČD (České dráhy) na spoji EC. Zase nešla klimatizace. Ostuda, která se opakuje od roku 2022 pravidelně, a to navzdory nemalým bonusům, vypláceným managementu ČD. Ten byl dosazen 5demoliční vládou.

Český prezident sice nejezdí „sockou“, k jeho sociálnímu statusu jeho voličské skupiny patří silný motocykl, tak jako k vůdci odborů oblek od Hugo Bosse, ale kdy, když ne teď, by měl být prezident v první linii boje proti české ostudě? S tímto očekáváním byl přece zvolen.

Pane generále, kdy už tedy vrátíte zemi řád a klid, aby Česko nebylo za ostudu? Nebo je snad tzv. muniční iniciativa méně náročná, než udělat pořádek u českého národního dopravce?

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Korupce

Takových, co slibovali, jak zatočí s korupcí tu už bylo. V čem spočívá ten váš plán, jak s ní skoncovat? A za dobu, co jste ve sněmovně, předložili jste nějaký návrh, který by korupci zabránil? Jaký? Protože jak píšete, dochází k ní pořád

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farský (STAN): Na použití zbraní dodávaných Ukrajině by neměla platit žádná omezení

8:13 Farský (STAN): Na použití zbraní dodávaných Ukrajině by neměla platit žádná omezení

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zbraním dodaným Ukrajině.